Eğlence

Among Us’ın VR versiyonu için ilk video geldi

among us vr

Son yılların popüler oyunlarından biri olan Among Us’ın sanal gerçeklik (VR) versiyonu için ilk video geldi. Birinci kişinin gözünden Among Us deneyimi yaşamayı mümkün kılacak olan bu versiyona PlayStation VR, Meta Quest 2 ve Steam üzerinden erişilebilecek. Oyun için henüz bir çıkış tarihi açıklanmış değil.

Among Us’ın VR versiyonunun fragmanı geçtiğimiz gece The Game Awards ödül töreni sırasında gösterildi. Fragman, oyunun birinci kişinin görüş açısından nasıl oynanacağı konusunda fikir edinmeyi sağlıyor. Tıpkı Among Us’ın standart versiyonunda olduğu gibi, oyuncuların kendilerine verilen görevleri tamamlamaları ve kimin hain olduğunu bulmaları gerekiyor. Ancak bu sefer süreç birinci kişinin gözünden takip ediliyor.

Oyunun geliştiricisi Innersloth’tan daha önce yapılan açıklamada şu ifadeler kullanılmıştı: “Üç boyutlu bu yeni deneyim sizi ve şüpheli uzay fasulyelerini Skeld’in kalbine götürecek. Bildiğiniz ve sevdiğiniz takım işi ve ihanet mekaniğini koruyan bu deneyimde multiplayer desteği de mevcut. Artık gerçekten birlikte acil durum toplantısı yapabileceksiniz.”

Among Us VR için oyunun orijinal versiyonuyla çapraz oyun desteği sunulmayacak. VR versiyonunun geliştirme sürecinde Innersloth’a Robot Teddy ve Schell Games de eşlik ediyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER