EğlenceTeknoloji

Among Us aralık ayında Xbox ve PlayStation’a geliyor

among us ücretsiz

Among Us, 14 Aralık’tan itibaren Xbox ve PlayStation’da oynanabilecek. Popüler sosyal çıkarım oyunu aynı tarihte Xbox Game Pass’te de yerini alacak. Among Us’ı Xbox One serisinde, Xbox Series X ve S’te, PlayStation 4 ve 5’te oynamak mümkün olacak. Among Us’ın PlayStation’a geleceği Sony tarafından aylar öncesinden duyurulmuştu.

Tıpkı diğer platformlarda olduğu gibi, Xbox ve PlayStation’da da oyun için multiplayer ve çapraz platform desteği sunulacak. Yani bir konsol sahibi, Among Us’ı PC veya mobil cihaz kullanıcılarıyla oynayabilecek.

Oyunun Xbox ve PlayStation versiyonları arasında sadece tek bir fark mevcut. PlayStation’da oyunculara Ratchet & Clank temalı bazı ürünler sunulacak. Kostüm ve şapka ile oyuncuların karakteri Ratchet’a, hayvanları da Clank’e benzetilebilecek.

Among Us, pandeminin başlangıcında büyük popülarite yakalamış ve 2020’de yılın en çok indirilen mobil oyunu olmuştu. Geçtiğimiz yıl oyunu düzenli olarak geliştiren yapımcı Innersloth, bu yılın başlarında oyuna yeni bir harita da eklemişti. Oyunun fiziksel kopyaları Avrupa’da 14 Aralık’ta, ABD’de ise ocak ayında satışa sunulacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER