Teknoloji

AMD Windows 10’un önümüzdeki temmuz ayının sonunda yayınlanacağını ortaya çıkardı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

windows-10-logo-021014

Yonga üreticisi AMD’den gelen bilgiye göre, Microsoft’un en yeni işletim sistemi Windows 10 önümüzdeki temmuz ayının sonunda yayınlanacak. AMD’nin geçtiğimiz hafta düzenlediği yatırımcı toplantısında konuşan AMD başkanı ve CEO’su Lisa Su, konuşması sırasında Windows 10’un yayın tarihini ortaya çıkardı.

Envanter planlarına ilişkin bir soruyu cevaplayan Su, Windows 10’un temmuz sonunda yayınlanacağını ve işletim sisteminin etkisinin okulların tekrar açılacağı dönemde görüleceğini belirtti. Su, Windows 10’un çıkışı nedeniyle klasik okula dönüş takviminde değişikliklerin yaşanabileceğini sözlerine ekledi.

Microsoft daha önce Windows 10’u önümüzdeki yaz 190 ülke ve 111 dilde yayınlayacağını açıklamış, ancak kesin bir tarih vermişti. AMD’nin ortaya koyduğu tarihin doğru olmama ihtimali bulunsa da, şirketin Microsoft’un planlarından haberdar olduğu ve bu planlar doğrultusunda ürün hazırladığını unutmamak gerekiyor. Halihazırda Windows 10 teknik ön izleme sunumunun son aşamalarında olan Microsoft’un Build konferansında yeni işletim sistemine dair daha fazla detayı açıklaması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER