Fırsatlar

AMD Ryzen 4700U işlemcili Lenovo ThinkPad E14’te indirim [Günün Fırsatı]

dizüstü bilgisayar indirimler

Bu sıralar bir dizüstü bilgisayar satın almayı düşünen ve performans açısından da güçlü bir seçenek arayanlar için GittiGidiyor’da sunulan indirim fırsatı ilgi çekici olabilir. Lenovo ThinkPad E14 AMD 20T60023TX ürünü yüzde 13’lük bir indirimle 7999 TL yerine 699 TL fiyat etiketiyle sunuluyor. AMD Ryzen 7 4700U işlemci, 8 GB RAM, 512 GB SSD, 14 inç Full HD ekran bu ürünün başlıca özellikleri arasında yer alıyor. Fiyata işletim sisteminin dahil olmadığını belirtelim. Eğer Windows 10 yüklemek isterseniz, lisans için ayrı bir ücret ödemeniz gerekecektir. Bu arada Linux seçeneğinden de yararlanabilirsiniz.

Bu arada GittiGidiyor’da mobil uygulamaya özel bir indirim de bulunuyor. Tüm bilgisayar ve tabletlerde 1000 TL ve üzerine yüzde 5’e varan indirim imkanı sunuluyor. Herkese anında 150 TL indirim sunulurken Kazananlar Kulübü üyelerine 200 TL indirim fırsatı var. Yukarıda sözünü ettiğimiz Lenovo ThinkPad E14 modelini ve diğer kampanya ürünlerini aşağıdaki butona tıklayarak ulaşabilirsiniz.

GittiGidiyor Tablet ve Bilgisayar %5 indirim kampanyası ürünleri

Hepsiburada’da dikkat çekici bir TV fırsatı var. Awox B205000S 50″ 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Android LED TV ürünü 2899 TL’lik standart liste fiyatı yerine 2199 TL’lik indirimli fiyatıyla sunuluyor. Doğrusu Awox bildiğimiz bir marka değil, adını ilk kez duyduğumuzu söylesek yanlış olmaz. Yine de 50 inç ekranlı bir TV’yi bu fiyata bulabilmek dikkat çekici. Hepsiburada’daki müşteri yorumlarına baktığımızda, televizyonun fiyatının karşılığını verdiğini görüyoruz. Görüntü kalitesinden çok şey beklememek gerekiyor, vasatın pek üzerine çıkmıyor. Akıllı TV uygulamaları ve Wi-Fi bağlantısı artılar arasında yer alıyor. YouTube’un sorunsuz çalıştığı, ancak Bein Connect veya Netflix gibi uygulamalarda sıkıntıların çıkabileceği belirtiliyor. Belki oturma odası ya da salona konulacak bir ürün olmayabilir, ancak yazlık ve benzeri ortamlar için bir TV düşünüyorsanız, yorumlara iyice bakıp değerlendirilecek bir fırsat olabilir.

Çalışırken kullanışlı ve kaliteli bir mouse ve klavye ikilisi arayanlar için Microsoft QHG-00042 Accy Project Bluetooth Klavye Mouse Set Gri ürünü indirime girmiş. 699 TL’lik liste fiyatı yerine 549 TL’lik indirimli fiyatıyla bu ürüne sahip olabilirsiniz. Klavyenin sayısal tuş takımının bulunması oyun oynayanların veya çalışanların hoşuna gidecektir. Microsoft genellikle iyi klavye ve mouse’larıyla bilinir. Accy Project için de bu kural değişmeyecektir. Bilgisayara Bluetooth üzerinden bağlanıyor, farenin 1000 dpi değeri bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER