Eğlence

Amazon Yüzüklerin Efendisi dizisinin yeni başrol oyuncusunu buldu

robert aramayo amazon yüzüklerin efendisi

Game of Thrones izleyicileri, dizinin altıncı ve yedinci sezonlarında Ned Stark’ın gençliğini oynayan Robert Aramayo‘yu hatırlayacaktır. İngiliz oyuncu, Amazon tarafından yayınlanacak olan Yüzüklerin Efendisi uyarlamasında da başrolü üstlenecek.

Aramayo’nun projeye katıldığı hem Deadline hem de Variety tarafından yazıldı. Yüzüklerin Efendisi dizisinde başrol için daha önce Will Poulter seçilse de, Poulter’ın ajandasının uymaması nedeniyle projeden çekildiği belirtilmişti.

Dizide Beldor isimli genç bir kahramanın hikayesi anlatılacak ve olaylar J.R.R. Tolkien’in Yüzüklerin Efendisi romanlarında anlattığı dönemden yüzyıllar önce geçecek.

Amazon Yüzüklerin Efendisi dizisinin başarılı olacağına inanıyor

Amazon, şimdiden dizinin başarılı olacağından emin görünüyor. Şirket henüz birinci sezon çekimlerine başlamasa da, ikinci sezon için de onay vermiş durumda.

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği’nin vizyona girmesinin üstünden neredeyse 20 yıl geçmiş durumda. Dolayısıyla Amazon’un yeniden canlanması muhtemel olan ilgiye bu kadar yatırım yapmasına şaşırmamak gerekiyor. Yine de, dizinin başrol oyuncusunun projenin duyurulmasından neredeyse iki yıl sonra ve çekimlerin başlamasından kısa bir süre önce açıklanmasının tuhaf olduğu söylenebilir.

İLGİLİ HABERLER