Eğlence

Amazon’un üç boyutlu baskı servisinden kişiselleştirilmiş oyun figürleri sipariş edilebilecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

amazon-uc-boyutlu-baski-080715-1

Amazon, üç boyutlu baskı servisinin faaliyet alanını biraz daha genişletiyor. Müşteriler bundan böyle servis aracılığıyla Infinity Blade, Smite ve Primal Carnage gibi video oyun servislerinin karakter figürlerine sahip olabilecekler. Amazon’un yeni teklifi, üç boyutlu baskıyla üretilen figürler konusunda uzmanlaşan Sandboxr ile yapılan ortaklık sonucunda ortaya çıktı. 35 karakter arasından seçim yapabilecek olan Amazon müşterileri, diledikleri takdirde karakterleri kişiselleştirebilecek.

amazon-uc-boyutlu-baski-080715-2

Amazon müşterileri diledikleri karakterleri listeden seçtikten sonra “Şimdi Kişiselleştir” butonuna tıklayarak, Sandboxr’ın kişiselleştirme aracını aktif hâle getirebiliyor. Kullanıcılar karakterlerinin duruşunu, bakışını, silah ve zırhlarını seçebiliyor. Sipariş tamamlanmadan önce ürün üstünde bir ön izleme yapılabiliyor.

Figürün fiyatı ise boyuta göre belirleniyor. Küçük boyutlu figürler 30 dolar, orta boyutlu figürler 50 dolar, büyük boyutlu figürler ise 90 dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Amazon, Sandboxr’ın oyun yapımcılarıyla birlikte çalıştığını ve modellerin orijinal tasarım dosyalarından hareketle hazırlandığını belirtmeyi ihmal etmedi.

Amazon üç boyutlu baskı mağazasının açılışını geçtiğimiz yaz yapmış ve müşterilerine takı, telefon kılıfı, heykel ve Raspberry Pi mikro bilgisayar için kılıf hazırlama imkanı vermişti.

İLGİLİ HABERLER