FırsatlarManşetler

Amazon Türkiye’de Yılın En Uzun Gecesi İçin Özel İndirimler

amazon

Amazon Türkiye, yıl sonu alışveriş çılgınlığını artıran noktalardan biri olan “Yılın Son Fırsatları” kampanyasını sürdürüyor. Özellikle 21 Aralık tarihinde, yılın en uzun gecesinde, Prime üyeleri için saat 18.00’den 04.00’e kadar sürecek olan özel bir indirim dönemi başlıyor. İndirimler kapsamında Amazon.com.tr, teknoloji ürünlerinden ev eşyalarına, kozmetikten oyuncaklara kadar geniş bir yelpazede müşterilerine cazip tekliflerle yaklaşıyor.

Bu gecelik özel teklifler dalgası, kullanıcıların yeni yıla girerken sevdiklerine sıradışı hediyeler bulabilecekleri bir fırsat sunuyor ve aynı zamanda yılsonu ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler için de avantajlı seçenekler sağlıyor. Prime üyelerine özel bu indirimler, tatil sezonu alışverişini daha da keyifli ve ekonomik kılıyor.

Prime üyelere özel teklifler: Yılın son fırsatları

Yılın en kıymetli anlarına denk gelen bu indirimler arasında, teknoloji dünyasından son çıkan cihazlar göze çarpıyor. Oyun severler için Hawk Gaming Chair FAB V6 Oyuncu Koltuğu gibi ekipmanlar, günlük yaşamın pratikliğini arttıran Philips S5444/03 Üç Başlı Islak/Kuru Tıraş Makinesi ve elbette Apple tutkunları için olmazsa olmazlar arasında yer alan Apple iPhone 14 Plus (512GB) ve Apple iPad 2022 modelleri bu geceye özel indirimlerle satışa sunulacak.

İşte sadece 21 Aralık boyunca sunulacak özel indirimlerden bazıları:
Hawk Gaming Chair FAB V6 Oyuncu Koltuğu
Philips S5444/03 Üç Başlı Islak/Kuru Tıraş Makinesi
Apple iPhone 14 Plus (512GB) – RED
Apple iPad 2022 10.9 inç (Wi-Fi + Cellular, 256 MB) – Sarı
Lenovo IdeaCentre 3 – All In One Bilgisayar
Philips Hue WCA 9-75W Renkli Akıllı Led Ampul Başlangıç Seti, 3’lü
LEGO Architecture New York City

Amazon Prime üyelerine indirimlerle dolu bir gece

Ayrıcalıklardan yararlanmak isteyenler Amazon Prime’a sadece ayda 39 TL ödeyerek katılabilir ve böylece Prime Video ve Prime Gaming gibi eğlence servislerinin yanı sıra hızlı ve ücretsiz teslimat gibi alışveriş avantajlarından da faydalanabilirler. Prime Gaming sayesinde oyun tutkunları, her ay yenilenen ücretsiz oyunlar ve oyun içi hediyelerin keyfini çıkarırken, Prime Video ile Amazon Originals başta olmak üzere çeşitli dizi ve filmleri izleme şansını elde ediyorlar.

Amazon Türkiye’nin Prime üyelerine sunduğu bu özel gece, kullanıcıların yılbaşı alışverişlerini son dakikada yapmalarına olanak tanıyarak, indirimlerin heyecanını yaşatıyor. Henüz Prime üyesi olmayanlar içinse amazon.com.tr/prime web adresinden kolayca üye olabilir ve hemen indirimlerden yararlanmaya başlayabilirler.

Video: iPad Air 5. Nesil İncelemesi

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER