Eğlence

Amazon Tomb Raider’ın maceralarını TV’ye uyarlamaya hazırlanıyor

amazon tomb raider
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Amazon Tomb Raider serisine olan ilgisini yeni bir alana daha taşımaya hazırlanıyor gibi görünüyor. Serinin en yeni oyunun dağıtımının Amazon Games tarafından yapılacağı biliniyor. The Hollywood Reporter’ın haberine göre, şirket şimdi de Lara Croft’un maceralarını bir TV dizisi olarak ekrana taşımaya hazırlanıyor.

Amazon Prime Video’nun iddialı yapımlarından biri olan Fleabag’in yıldızı Phoebe Waller-Bridge’in dizinin yapımcıları arasında yer alacağı, aynı zamanda senaryosunu yazacağı söyleniyor. Başrolü kimin üstleneceği şu an için belirsizliğini koruyor. Ancak beyaz perdede Lara Croft’u canlandıran Angelina Jolie veya Alicia Vikander gibi isimlerin bu rolü üstlenmesi beklenmiyor.

Amazon ve Phoebe Waller-Bridge daha önce üç yıllık bir iş birliği anlaşması imzalamıştı. Bu iş birliği çerçevesinde Sign Here romanının sinema uyarlamasının da yapılacağı söyleniyor. Amazon’un Waller-Bridge ile olan anlaşmasını uzatma konusunda da bir hayli istekli olduğu belirtiliyor.

Amazon Tomb Raider ile oyun uyarlaması diziler furyasına katılacak

Amazon Tomb Raider ile “oyunlardan uyarlanmış diziler” furyasına katılmayı hedefliyor gibi görünüyor. Bu furyanın en güncel örneği olan The Last of Us, HBO’dan kısa süre içinde ikinci sezon onayı almıştı. Sony’nin Netflix ve Amazon Prime Video gibi platformlar için God of War, Gran Turismo ve Horizon gibi oyunlarının uyarlamasını hazırladığı da biliniyor.

İLGİLİ HABERLER