Eğlence

Amazon Spider-Man Noir dizisi için kolları sıvadı

amazon spider-man noir

Amazon Spider-Man Noir dizisi hazırlamak için kolları sıvamış gibi görünüyor. Variety’nin haberine göre, dizi 1930’lu yılların New York’unda geçecek ve daha yaşlı, saçları ağarmış bir süper kahraman hikayesi anlatacak. Kısacası izleyiciler Peter Parker’ı görmeyecek.

Spider-Man Noir, ağ atan süper kahramanın alternatif bir versiyonu olarak ilk defa 2009’da yayınlanan bir çizgi roman serisinde görülmüştü. 1933’te geçen çizgi romanda kısa süre önce örümcek tarafından ısırılan Spider-Man, Büyük Buhran dönemindeki New York’un kriminal yeraltı dünyasında mücadele ediyor.

Ana Spider-Man hikayelerinden daha farklı bir evrende var olan bu karakter, 2018 yapımı animasyon filmi Spider-Man: Into the Spider-Verse’te de görünmüş ve Nicolas Cage tarafından seslendirilmişti.

Variety’nin haberinde Cage’in projede yer alıp almayacağı konusunda bilgi verilmiyor. Ancak Cage daha önce yaptığı bir açıklamada Into the Spider-Verse’ün devamı Spider-Man: Across the Spider-Verse için kendisine bir çağrıda bulunulmadığını belirtilmişti.

Amazon Spider-Man için bir proje daha hazırlıyor

Amazon Spider-Man merkezli bir proje daha hazırlıyor. Bu proje “Silk: Spider Society” adıyla kullanıcıların karşısına çıkacak. Oren Uziel’in kaleme aldığı ve yapımcıları arasında bulunduğu programın yayın tarihi henüz bilinmiyor. Bu noktada Spider-Man’in dizi ve film haklarının Sony’nin elinde olduğunu hatırlatmakta fayda var.

İLGİLİ HABERLER