Eğlence

Amazon Prime Video Türkiye Eylül 2022 takvimi açıklandı

amazon prime video

Amazon Prime Video, Eylül ayında Türkiye’de yayına girecek içerikleri açıkladı. Eylül ayında Prime üyeleriyle buluşacak popüler yapımlar arasında, Orta Dünya tarihinin dillere destan İkinci Devri’ndeki en büyük kahramanlık hikâyelerini ilk kez ekranlara taşıyan “Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri” dizisi, pandemi sonrası ilk yolculuklarında Kuzey Kutup Dairesi’ndeki İskandinavya’nın buzlu bölgelerine doğru yola çıkan Jeremy Clarkson, Richard Hammond ve James May’in maceralarını aktaran The Grand Tour, iki Boeing 737 Max uçağının yalnızca beş ay arayla düştüğü olayları irdeleyen Flight / Risk belgeseli, yemeklerini yapan ve yan odada uyuyan kadının aslında kendi anneleri olmayabileceği şüphesine kapılan ikiz kardeşlerin başına gelenleri yansıtan Goodnight Mommy  ve  dostlukların şeytanı yenecek kadar güçlü olup olmayacağının sorgulandığı My Best Friend’s Exorcism bulunuyor.

Prime üyeleri Prime Video ile sürekli yenilenen popüler film ve dizilerden oluşan geniş bir seçkiye sınırsız erişimin yanı sıra bedava ve hızlı kargo, Prime Gaming ile ücretsiz oyun ve oyun içi içerikler ile üyelere özel indirimler gibi birçok ayrıcalığa aylık sadece 7,90 TL’ye sahip olabiliyor.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri – 2 Eylül

Prime Video’nun “Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri” yapımı, Orta Dünya tarihinin dillere destan İkinci Devri’ndeki en büyük kahramanlık hikâyelerini ilk kez ekranlara taşıyor. Efsanevi hikâye, J. R. R. Tolkien’in The Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi serilerinden binlerce yıl önce geçerken izleyicileri bu büyük güçlerin ilk kez şekillendiği, krallıkların zaferlere ulaştığı ve yerle bir olduğu, beklenmeyen kahramanların sınandığı, umudun pamuk ipliğine bağlı olduğu ve Tolkien’in kaleminden dökülen en şeytani düşmanın tüm dünyayı karanlığa boğmakla tehdit ettiği bir döneme götürüyor. Göreceli bir barış döneminde başlayan dizi hem tanıdık hem de yeni karakterlerden oluşan bir kadroyu bir araya getiriyor. Orta Dünya’da uzun zamandır yeniden ortaya çıkmasından korkulan kötülük ile yüzleşecek olacak bu karakterler, Misty Mountains’ın (Sisli Dağlar) en karanlık derinliklerinden, Elf başkenti Lindon’ın ihtişamlı ormanlarına, nefes kesici ada krallığı Númenor’a, haritanın en uzak noktalarına kadar, nefes kesen bir maceraya çıkacaklar ve öldüklerinden uzun süre sonra dahi yaşayacak miraslar bırakacaklar.

Flight / Risk – 9 Eylül

Flight / Risk, 2018 ve 2019’da iki Boeing 737 Max uçağının yalnızca beş ay arayla düştüğü olayları ve kendilerini küresel bir trajedinin ortasında bulan sıradan insanların hikayesini işliyor. Belgesel, kazadan etkilenen aile üyelerinin, hukuk ekiplerinin, ihbarcıların ve Pulitzer ödüllü Seattle Times gazetecisi Dominic Gates’in bakış açısıyla anlatılıyor.

The Grand Tour – 16 Eylül

Jeremy Clarkson, Richard Hammond ve James May, pandemi sonrası ilk yolculuklarında Kuzey Kutup Dairesi’ndeki İskandinavya’nın buzlu bölgelerine doğru yola çıkıyor.  En sevdikleri ralli arabalarının direksiyonuna geçen üçlü, Norveç kıyılarından Rusya sınırına doğru yolculuklarında Soğuk Savaş’ın yer altı üslerini, donmuş göl yarış pistlerini, kazaları ve kayak merkezi kaosunu içeren felaket dolu bir maceraya atılırlar.

Goodnight Mommy – 16 Eylül

İkiz kardeşler (Cameron ve Nicholas Crovetti), kır evine vardıkları annelerinin (Naomi Watts) yüzünün bandajlarla kaplı olduğunu görürler. Anneleri bunun yakın zamanda geçirdiği estetik ameliyatın bir sonucu olduğunu söyler. Ancak kardeşler hemen bir şeylerin yolunda gitmediğini hisseder. Anneleri tuhaf yeni ev kuralları koyar, banyosunda sigara içer ve kendisine verdikleri bir resmi gizlice yırtar. Bunlar sevgi dolu annelerinin asla yapmayacağı şeylerdir. Kadının davranışları giderek tuhaflaşıp düzensizleştikçe çocukların zihninde dehşet verici bir düşünce kök salmaya başlar: Yemeklerini yapan ve yan odada uyuyan gazlı bezin altındaki kadının aslında anneleri olmadığı şüphesi.

My Best Friend’s Exorcism – 30 Eylül

Tarih 1988 senesidir. Lise ikinci sınıf öğrencileri Abby ve Gretchen dördüncü sınıftan beri birbirlerinin en iyi arkadaşlarıdır. Ancak çıplak yüzdükleri bir akşam felaketle sonuçlanınca Gretchen farklı davranmaya başlar; artık huysuzdur, sinirlidir. Ne zaman etrafta olsa tuhaf olaylar yaşanır. Abby’nin araştırması onu bazı şaşırtıcı keşiflere götürür ve hikâyeleri korkunç bir sonuca ulaştığında, Abby ve Gretchen’ın kaderi tek bir soru tarafından belirlenecektir: Dostlukları şeytanı yenecek kadar güçlü mü?

İLGİLİ HABERLER