Eğlence

Amazon Prime Video iOS uygulaması için kısa video paylaşım desteği

amazon prime video ios

Amazon Prime Video iOS uygulamasına eklenen yeni bir özellik, kullanıcıların izledikleri bir içerikte beğendikleri kesiti paylaşmalarını mümkün kılıyor. Bu yeni Prime Video özelliği, ilk olarak ABD’de kullanıcılara sunuluyor.

Muhtemelen telif hakkı konuları nedeniyle bu özellik şimdilik sadece Amazon’un bazı orijinal içerikleriyle sınırlı. Listede The Boys, The Wilds, Invincible ve Firefax gibi yapımlar bulunuyor. Bu içeriklerden birini izlerken ekran üzerindeki “Bir Klip Paylaş” seçeneğine dokunarak videoyu durdurabiliyor 30 saniyelik bir kesit oluşturabiliyor.

Videonun başlangıç noktası da kullanıcılar tarafından değiştirilebiliyor. Buna ek olarak, sosyal medya paylaşımı öncesinde videoya açıklama da eklenebiliyor.

Amazon Prime Video iOS uygulamasına eklenen bu özellik, kapsamı genişlediğinde kullanıcılara sevdikleri dizilerle ilgili referansları açıklama konusunda yardımcı olabilir. Buna ek olarak, Amazon’un MGM’i satın alma süreci tamamlandığında James Bond filmlerinde de bu imkandan faydalanılabileceği söylenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER