Fırsatlar

Amazon Türkiye’de iPhone 13’ün de içinde olduğu Prime Gecesi İndirimleri başlıyor

Amazon Türkiye'de Prime Gecesi indirimleri başlıyor! 24 Kasım'da başlayacak özel fırsatları kaçırmayın. #AmazonPrime #GülümsetenKasımFırsatları
amazon prime gecesi

Amazon Türkiye, “Gülümseten Kasım Fırsatları” alışveriş etkinliği kapsamında, Prime üyelerine özel sürpriz fırsatlar sunuyor. Prime Gecesi, 24 Kasım Cuma günü saat 18.00’de başlayacak ve 25 Kasım Cumartesi saat 04.00’e kadar sürecek. iPhone 13 ve Samsung Galaxy S21 FE gibi, akıllı telefon satın almak isteyenlerin ilgisini çekecek ürünler de var.

Amazon Prime Gecesi İndirim Detayları

Prime Gecesi sırasında her yarım saatte bir yenilenen indirimler sunulacak. Bu indirimler, Amazon.com.tr’de 18:00 ile 04:00 saatleri arasında geçerli olacak. Ürünler ve indirimler anlık olarak Amazon’un ilgili bağlantısından takip edilebilir.

Prime Gecesi boyunca sunulacak indirimlere örnek olarak şu ürünler yer alıyor:

Amazon Prime üyeliğinin sunduğu avantajlar

Amazon Prime üyeleri, 39 TL/ay gibi uygun bir fiyatla hızlı ve ücretsiz teslimat, ek indirimler, Çok Al & Az Öde kampanyası ve Prime Video ile Prime Gaming gibi ek hizmetlerin keyfini çıkarabilirler. Prime üyeleri, fiyat düşüşü durumunda farkın hediye kartı olarak tanımlanmasından da yararlanabilir.

Henüz Prime üyesi olmayanlar, www.amazon.com.tr/prime adresinden üyeliklerini hemen başlatarak etkinliğe katılabilir ve indirimlerden yararlanabilir.

Amazon Türkiye’nin “Gülümseten Kasım Fırsatları” etkinliği ve Prime Gecesi, online alışveriş tutkunları için cazip indirimler ve fırsatlar sunuyor. Bu etkinlik, Prime üyelerine özel avantajlarla alışveriş ve eğlence deneyimlerini bir arada sunarak kullanıcılarına keyifli bir alışveriş ortamı sağlıyor. Prime Gecesi, yılın en büyük alışveriş etkinliklerinden biri olarak dikkat çekiyor ve kullanıcılarına özel indirimler ve kampanyalarla alışveriş deneyimini zenginleştiriyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER