EğlenceManşetler

Amazon Prime Gaming Temmuz 2023’te 600 TL değerindeki oyunları ve içerikleri sunuyor

amazon prime gaming temmuz 2023

Amazon’un Prime üyeleri için sunduğu özel hizmetlerden biri olan Prime Gaming, Temmuz ayı için cömert bir oyun paketi sunuyor. Aylık üyeliklerle gelen bu avantajlar, oyuncuların en sevdiği oyunlarda erişim elde etmelerine olanak sağlıyor. Prime Gaming, bu ay 600 TL değerindeki 8 oyunu üyelerine sunuyor. Bu hizmet aynı zamanda Diablo IV, Pokémon GO, Call of Duty: Modern Warfare 2, Warzone 2.0 ve Overwatch 2 için benzersiz “oyun içi” hediyeler de sağlıyor.

Oyunları ve içerikleri bir araya getiren Amazon Prime Gaming, Temmuz 2023 listesini açıkladı ve listedeki oyunlar hayli heyecan verici görünüyor. Prey, Baldur’s Gate II: Enhanced Edition ve Star Wars: The Force Unleashed gibi başlıklar, bu ayın sunumunda yerini alıyor ve önümüzdeki dört hafta boyunca erişilebilir olacak. Bu oyunlar, Prime üyelik hizmeti sayesinde, oyunculara ücretsiz olarak sunulacak.

Amazon Prime, ilk ay için ücretsiz ve sonraki aylar için ise aylık 39 TL fiyat etiketli bir hizmet. Hizmetten faydalanmak ve ayrıcalıklarını görmek için Amazon’un web sitesinden üye olabilirsiniz.

Temmuz 2023 ayında Prime Gaming’e eklenen oyunlar arasında çeşitli türler ve oyun deneyimleri yer alıyor. RPG klasiği Baldur’s Gate II: Enhanced Edition‘ın yanı sıra, oyuncuların yemek kamyonunu işlettiği bir devam oyunu olan Cook, Serve, Delicious! 3?! ve platform yapısına sahip Shovel Knight: Showdown gibi oyunlar da yer alıyor.

Gelecek haftalarda, oyuncular Star Wars: The Force Unleashed‘de Force’un en derin ve en karanlık tarafını keşfederken, Tower of Shirin‘de bir gizemli komployu ortaya çıkarmak ve Lunar Axe‘de terk edilmiş bir evden kaçmak için bir çıkış yolu bulmaya çalışacaklar. Bu ayın sonunda, oyuncuları sihirli malzemeler, büyüler ve büyük bir macera bekleyen Wytchwood oyunu ile karşılaşacaklar.

Öyle görünüyor ki Amazon Prime Gaming, temmuz ayında oyunculara yüksek değerli ve çeşitli oyun seçenekleri sunmaya devam ediyor. Bu oyunları ve içerikleri denemek için Amazon Prime üyesi olmanız yeterli.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER