EğlenceManşetler

Amazon Prime Gaming Mart 2024’te yeni oyunlar sunuyor

amazon prime gaming mart 2024

Amazon Prime Gaming, Mart 2024’te Prime üyelerine özel bir dizi yeni ve heyecan verici oyun sunmaya hazırlanıyor. Amazon Prime üyeliği, üyelerine her gün özel indirimler, ücretsiz teslimat ve kaliteli eğlence gibi avantajlar sunarken, bu ay oyun severler için de birçok sürprizle dolu bulunuyor.

Mart 2024’te Amazon Prime üyelerine özel ücretsiz oyunlar

Bu ayın öne çıkanları arasında, Scarf, Mystery Case Files: Moths to a Flame, Pearls of Atlantis: The Cove, Bus Simulator 21: Next Stop, Through the Darkest of Times ve Bridge to Another World: Secrets of the Nutcracker gibi çeşitli oyunlar yer alıyor. Prime üyeleri, bu oyunları mart ayı boyunca ücretsiz olarak talep edebilecekler.

Amazon’un orijinal yapımı Fallout‘un Prime Video’da 12 Nisan’da başlayacak olan prömiyerine hazırlık olarak, Prime üyelerine 7 Mart’tan itibaren Fallout 2, Mart Ayı Ücretsiz Oyunları kapsamında sunuluyor.

Ayrıca, 14 Mart’ta INVINCIBLE Sezon 2, Bölüm 2’nin prömiyerini kutlamak için, Amazon Prime üyeleri 14 Mart’tan 21 Mart’a kadar Invincible Presents: Atom Eve‘i Prime ile Ücretsiz Oyun olarak bir kez daha talep edebilecekler.

amazon prime gaming mart 2024

Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Almanya, Fransa, İtalya, İspanya ve Birleşik Krallık’taki Prime Gaming üyeleri, Mart ayında Amazon Luna’da Drift CE, Rescue Party Live, Trepang2, Chicken Assassin Reloaded, Fortnite, LEGO Fortnite, Rocket Racing Fortnite Festival ve Trackmania gibi oyunları ücretsiz olarak oynayabilirler.

14 Mart’ta INVINCIBLE Sezon 2, Bölüm 2’nin prömiyerini kutlamak üzere, Amazon Prime üyeleri, 14 Mart’tan 21 Mart’a kadar Invincible Presents: Atom Eve’yi Prime ile Ücretsiz Oyun olarak talep edebilecekler. Invincible Presents: Atom Eve, INVINCIBLE evrenindeki ilk orijinal süper kahraman oyunudur ve oyuncuların sevilen süper kahraman Atom Eve’i kontrol ederek kendi benzersiz hikayelerini şekillendirmelerine olanak tanıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER