Eğlence

Amazon Prime Gaming Ekim 2023: Yeni oyunlar ve özel içerikler

amazon prime gaming ekim 2023

Amazon Prime üyelerine özel sunulan Prime Gaming, bu ekim ayında yine birbirinden değerli oyun ve içerikleri ücretsiz olarak sunuyor. Ekim ayının bu güncellemesiyle birlikte, Prime üyeleri Ghostwire: Tokyo, GRUNND, The Coma 2: Vicious Sisters – Deluxe Edition, Monster Prom 2: Monster Camp, The Textorcist gibi oyunlara ücretsiz erişim sağlayabilecekler.

Amazon Prime Gaming Ekim 2023: Ücretsiz oyunlar ve özel içerikler

Ekim ayının ilk haftasından itibaren Prime Gaming üyeleri, birçok yeni ve heyecan verici oyunu kütüphanelerine ekleyebilecekler. Bunlardan ilki, 5 Ekim’de Amazon Games App üzerinden erişilebilecek olan GRUNND. Bu oyun, oyuncuları korkutucu bir Cadıları Bayramı temalı dünyaya davet ediyor. Korkunç yaratıklar ve esrarengiz bulmacalarla dolu bu dünyada hayatta kalmak ve ilerlemek hiç de kolay olmayacak.

Ghostwire: Tokyo ise Epic Games Store üzerinden 5 Ekim’de erişilebilir olacak. Tokyo şehrinin nüfusunu bir anda ortadan kaldıran doğaüstü güçlerle dolu bu oyun, oyunculara bilinmezlikle yüzleşme ve elemental yeteneklerini kullanarak Tokyo’nun sokaklarında dolaşan ruhlarla savaşma fırsatı sunuyor.

Amazon Luna ise, Prime Gaming üyelerine, ABD, Kanada, Almanya ve Birleşik Krallık’ta çok sayıda popüler oyunu ücretsiz olarak sunuyor. Amazon Luna’nın Prime Gaming kanalı aracılığıyla, Prime üyeleri Devil May Cry 5, Trackmania, Bee Simulator, Dusk, Orbital Bullet ve Fortnite gibi oyunları ekim ayında ücretsiz oynayabilecekler.

Amazon Prime üyeleri, ekim ayı boyunca League of Legends için yeni içeriklere erişim sağlayabilecekler. 4 Ekim’den 2 Kasım’a kadar, Prime üyeleri Experimentation Emote‘u talep edebilecekler. 18 Ekim’den itibaren ise Prime Gaming Bundle, içinde birçok değerli öğe barındıran bir paket olarak sunulacak.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty İçerikleri

Cyberpunk 2077‘nin merakla beklenen Phantom Liberty genişlemesi, Prime Gaming üyeleri için özel içerikler sunuyor. Şu anda üyeler, Chesapeake Smart SMG’yi talep edebilirler. İlerleyen aylarda, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty için daha fazla içerik sunulacak.

Prime Gaming, Amazon Prime üyelerine ekim ayında da birçok değerli oyun ve içeriği ücretsiz olarak sunmaya devam ediyor. Bu ayın oyunları ve içerikleri arasında, korku temalı oyunlar ve Cyberpunk 2077 için özel içerikler öne çıkıyor. Prime Gaming üyeleri, bu oyun ve içerikleri belirtilen tarihlerde talep edebilirler.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER