FırsatlarManşetler

Amazon Prime Fırsat Günleri’nde indirimli Apple ürünleri

iphone 13 256 gb

Dün başlayan ve bugün de devam edecek olan Amazon Prime Fırsat Günleri kapsamında çeşitli Apple ürünlerinde de dikkat çekici indirimler bulunuyor. iPhone 13, 9. nesil iPad, 1. nesil Apple Watch SE, Apple Watch Series 7 gibi ürünleri Prime aboneleri indirimli satın alma imkanı yakalayabiliyor.

iPhone 13 satın almak isteyenler için Apple iPhone 13 (512 GB) – Mavi ürünü Prime’a özel fırsat kapsamında 31.099 TL’ye satılıyor. Bu renk ve kapasitenin dışında Gece Yarısı, Kırmızı, Yıldız Işığı gibi renklerin de farklı saklama alanı seçenekleri var. Her birinin fiyatı Apple online mağazadaki resmi iPhone 13 fiyatlarına göre indirimli görünüyor. Eğer iPhone 13 satın almayı düşünüyorsanız, bir göz atmanızda fayda var gibi görünüyor. Bu akıllı telefon hakkında bilgi almak için de detaylı incelememize göz atabilirsiniz.

Apple Watch Series 7, sahip olduğu işlemci gücü, farklı renk seçenekleri ve büyük ekranıyla daha uzun zaman kullanışlı bir akıllı saat olmaya devam edecektir. Üstelik watchOS güncellemelerini de önümüzdeki birkaç yıl boyunca almaya devam edeceğini düşünüyoruz. Bu akıllı saati Amazon Prime aboneleri 7.299 TL’lik fiyattan satın alabiliyor. Bu fiyat Apple Watch Series 7 [GPS 41 mm] Akıllı Saat, Yeşil Alüminyum Kasa ve Yonca Spor Kordon ürünü için veriliyor. Kırmızı renkli ürünü de aynı fiyattan bulabilirsiniz.

Apple geçen ay daha uygun fiyatlı akıllı saati Apple Watch SE’nin 2. nesil versiyonunu piyasaya sunmuştu. Bu akıllı saat yerine, daha düşük fiyattan 1. nesil Apple Watch SE’yi tercih etmek isteyenler için de Amazon Prime üyelerine bir fırsat var. Apple Watch SE (1. Nesil) [GPS 44 mm] Akıllı Saat, Altın Rengi Alüminyum Kasa ve Yıldız Işığı Spor Kordon ürünü 6.255 TL’lik fiyattan satın alınabiliyor. Uzay grisi ve gümüş rengi modelleri daha düşük fiyattan satın alma imkanınızın olduğunu da belirtelim.

Apple AirPods Pro (MagSafe Şarj Kutulu) 2021 Prime abonelerine fırsat dahilinde 4.599 TL’ye sunuluyor. Apple’ın eylül ayında tanıttığı 2. nesil AirPods Pro modelinde gördüğümüz yenilikler olmasa da, iyi performans gösteren aktif gürültü engelleme ve şeffaflık modu, yüksek ses kalitesi ve diğer Apple ürünleriyle kolay kullanım gibi özellikleriyle 1. nesil AirPods Pro da ihtiyaçları fazlasıyla karşılayacaktır.

Okulların açıldığı bu dönemde çocuğunuzun eğitim faaliyetleri için bir tablet satın almayı düşünüyorsanız, 2021 Apple iPad (10.2 inç, Wi-Fi, 64 GB) – Gümüş Rengi (9. nesil) Prime abonelerine 6.739 TL’lik fiyattan satılıyor. Uzay grisi renkli modeli de aynı fiyattan satın alabilirsiniz.

Yukarıda listelediğimiz Apple ürünlerinin dışında AirTag aksesuarları, iPhone kılıfları ve Apple Watch kayışları için de Amazon Prime abonelerine özel fırsatlar var. Hepsine buradan göz atabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER