FırsatlarManşetler

Amazon Prime Day 2023: Dikkat çekici iPhone fırsatları

iphone 14

Amazon Prime Day başladı. 11-17 Temmuz 2023 tarihleri arasında devam edecek bu kampanya kapsamında farklı birçok ürün kategorisinde ve üründe dikkat çekici indirimler var. Son zamanlarda sık aralıklarla birlikte gelen zamlarla iPhone’ların fiyatları epey yükseldi. İşte bu durumda Amazon Prime Day iPhone fırsatları daha da ilgi çekici hâle geliyor.

Bazı ürünlere bakacak olursak, Apple iPhone 14 Pro (1 TB) – Koyu Mor ürünü 71.199 TL’ye satılıyor. Aynı ürünün Apple Türkiye online mağaza fiyatı ise 82.880 TL olarak veriliyor. Apple iPhone 14 Pro Max (1 TB) – Uzay Siyahı ise 78.399 TL fiyat etiketiyle sunuluyor. Aynı ürünün Apple online mağaza fiyatı ise 87.457 TL.

iPhone 14 satın almayı düşünenler için en yüksek kapasiteli 512 GB modelinin fiyatına bakalım: Apple iPhone 14 (512 GB) – Gece yarısı 50.899 TL’ye satılıyor. Aynı ürünün Apple online mağaza fiyatı ise 60.507 TL olarak veriliyor. iPhone 13 satın almayı düşünenler için, Apple iPhone 13 (512 GB) – Pembe ürünü 45.799 TL’lik fiyat etiketine sahip. Aynı ürünün Apple online mağaza fiyatı ise 52.880 TL.

iPhone SE satın almayı düşünüyorsanız, Amazon Prime Day fırsatları arasında Apple 2022 iPhone SE (256 GB) – Gece yarısı (3. nesil) ürünü var ve 26.449 TL’ye satılıyor. Aynı ürünün Apple online mağaza fiyatı ise 31.016 TL.

Üründen ürüne değişmekle birlikte Amazon Prime Day iPhone fırsatları kapsamında, aradaki fiyat farkları 10 bin TL seviyelerine kadar çıkabiliyor. Eğer bir iPhone satın almayı istiyor, ancak son fiyat artışlarından sonra bunun iyice zorlaştığını düşünüyorsanız, Amazon.com.tr’ye bir göz atmanızı tavsiye ederiz.

Amazon Prime Day iPhone fırsatlarından nasıl yararlanılır?

11 – 17 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen Prime Day süresince indirim ve fırsatlardan yararlanmak, ayrıcalıklı alışveriş ve eğlence deneyimini yaşamak için Prime üyesi olmak yeterli. Üstelik alışveriş ve eğlencenin en iyilerini tüm vergiler dahil 39TL’ye sunan Prime üyeliğini bir ay boyunca ücretsiz deneyebilirsiniz.

Aşağıdaki Amazon Prime avantajlarından da yararlanabilirsiniz:

  • Hızlı ve ücretsiz teslimat: Amazon Prime üyeleri herhangi bir sepet tutarı gözetmeksizin aynı gün, ertesi gün, iki günde veya randevulu teslimat seçeneklerinin keyfini çıkarıyor.
  • Prime’a özel indirimler: Prime üyeleri, sınırlı süreli fırsatlara erken erişim ayrıcalığı ve yalnızca Prime üyelerine özel ek indirimler de kazanıyor. Prime üyeleri aynı zamanda Çok Al & Az Öde ile seçili ürünlerde 250 TL ve üzerindeki alışverişlerinde yüzde 10 indirim kazanıyor.
  • Seçili ürünlerde indirim oranı tutarında ücret iadesi garantisi:Prime Day boyunca Amazon.com.tr ve Amazon mobil uygulamasından satın alınan seçili ürünlerde ürünün fiyatı düşerse, aradaki fark hediye kartı olarak Amazon hesabına tanımlanıyor.
  • Prime Video: Amazon Prime üyeleri, ücretsiz Prime Video üyeliğiyle ile aralarında “Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri” ve “Rüyanda Görürsün” de dahil birçok yerli ve yabancı Amazon Originals  film ve dizisinin de bulunduğu içeriklere ek ücret ödemeden primevideo.com ya da PrimeVideo uygulaması aracılığıyla erişebiliyorlar.
  • Prime Gaming: Prime Gaming ile tüm Prime üyeleri önde gelen oyunlarda oyun içi ayrıcalıklar, her ay yenilenen ücretsiz oyunlar ve Twitch.tv’de sevdikleri bir yayıncıya aylık abonelik hakkıyla bütünsel bir oyun deneyiminin keyfini çıkarabiliyor.

Henüz Prime üyesi değilseniz www.amazon.com.tr/prime adresinden hemen üye olup Prime ayrıcalıklarından ve Prime Day fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER