Teknoloji

Amazon Prime Day 2023 Türkiye’de müşterilerin kendi indirimlerini belirlediği bir şenliğe dönüşüyor

amazon prime day 2023

Amazon’un yılda bir kez düzenlediği ve Prime üyelerinin dört gözle beklediği Prime Day bu yıl daha da büyük bir heyecana sahne olacak. Bu yılın Prime Day’i, 11-17 Temmuz tarihleri arasında Amazon.com.tr‘de yapılacak ve tüm Prime üyeleri, teknolojiden modaya, güzellikten ev eşyalarına kadar geniş bir yelpazede sunduğu ürünlerde yılın en iyi indirimlerini yakalama fırsatı bulacak.

Ancak bu yılın Prime Day’i, önceki yıllardan farklı bir şekilde düzenlenecek. Amazon, müşteri odaklı yaklaşımının bir parçası olarak, indirim sürecinde müşterilere daha fazla söz hakkı tanıyacak. Bu çerçevede, Amazon Türkiye, Prime Day 2023’te indirime girecek ürün ve markaları müşterilerin belirlemesine olanak sağlayacak. Bu, Amazon’un tarihi boyunca ilk kez müşterilerine böylesine etkin bir rol verdiği bir kampanya olacak.

Amazon Türkiye, Prime Day 2023 için etkileyici bir sürprizle karşımıza çıkıyor. Bu yılki indirim süreci için “Prime İndirim Avcıları” adında özel bir ekip kurdu. Prime İndirim Avcıları, Türkiye’nin en çok takip edilen influencer’larından oluşan bir grup. Bu grup, Prime Day’e kadar takipçilerinden indirim istedikleri marka ve ürün tercihlerini toplayacak ve bunları Amazon Türkiye ile paylaşacak. Böylece, Prime Day indirimleri belirlenirken müşterilerin tercihlerine öncelik verilecek.

amazon prime day 2023

Moda, güzellik ve dekorasyon alanında önde gelen Elle ve Maison Française dergileri de, Prime İndirim Avcıları’na destek olacak. Dergi takipçileri ve okuyucuları, en çok indirim istenen ürün ve markaları belirlemekte aktif rol alacaklar.

Takipçileriyle Prime Day indirimlerini belirlemekte rol oynayacak Prime İndirim Avcıları arasında Berk Keklik (@uberkuloz), Danla Bilic (@danlabilic), Ceyda Kasabali Albayram (@ceydakasabali), Berfu Yenenler (@berfuyenenler), Tugba Yilmaz (@heytuvba), DonanımHaber (@donanimhabercom), Elle Türkiye (@elleturkiye) ve Maison Française Turkiye (@maisonfrancaiseturkey) bulunuyor. Müşteriler, bu hesaplar üzerinden anketlere katılarak ve soruları yanıtlayarak Prime Day indirimlerini belirlemekte önemli bir rol oynayacaklar.

Amazon Türkiye Ülke Müdürü Richard Marriott, bu yılın Prime Day indirimleri hakkında şunları söyledi: “Prime, Amazon’un tasarruf, kolaylık ve eğlenceyi bir arada sunduğu benzersiz bir üyelik programı. Üyelerimize yıl boyunca Prime’a özel fırsatlar, ücretsiz ve hızlı teslimat seçenekleri, Prime Video ve Prime Gaming’in sunduğu kapsamlı eğlence deneyimleri sunuyoruz. Prime Day 2023, bu fırsatları sunmanın yanı sıra, müşterilerimize kendi indirimlerini belirleme imkanı da sağlıyor.”

Prime Day 2023’ün en büyük indirimlerinden ve fırsatlardan yararlanmak için Amazon Prime üyesi olmak gerekiyor. Prime üyeliği, alışveriş ve eğlence dünyasının tüm avantajlarını aylık sadece 39 TL’ye sunuyor. Prime üyeliği ile aynı gün, ertesi gün, iki günde veya randevulu teslimat gibi hızlı ve ücretsiz teslimat seçeneklerinin yanı sıra, Prime üyelere özel indirimlere de erişim sağlanıyor. Amazon Prime üyeliğiyle Prime Video’da yerli ve yabancı birçok Amazon Originals film ve diziye ek ücret ödemeden erişim sağlanabilirken, Prime Gaming ile de önde gelen oyunlarda oyun içi ayrıcalıklar ve her ay yenilenen ücretsiz oyunlar keyfi yaşanabiliyor. Eğer henüz Prime üyesi değilseniz, www.amazon.com.tr/prime adresinden hemen üye olabilir ve Prime Day 2023 fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER