Teknoloji

Amazon Prime üyeleri İçin “Çok Al & Az Öde” dönemi başlıyor

amazon prime

Amazon Türkiye, Prime üyelerinin alışveriş deneyimlerini bir adım daha öteye taşıyor. Yeni servisi “Çok Al & Az Öde” ile Prime üyeleri, belirli ürünlerde 250 TL ve üzeri alışverişlerde %10 indirim kazanıyor. Adet ya da üst tutar sınırlaması olmadan, alışveriş keyfini ikiye katlıyorlar.

Amazon Prime’ın özel indirim dünyası

Amazon’un sunduğu bu hizmetle, Prime üyeleri binlerce üründe 250 TL ve üzeri alışverişlerde sınırsız sepet indirimi elde ediyor. PRIME10 kodunu kullanarak, ödeme ekranındaki “Hediye Kartları ve Promosyon Kodları” bölümüne girip indirimden yararlanabilirsiniz.

“Çok Al & Az Öde” hizmeti ve kampanya detaylarına bu sayfadan ulaşabilir, hizmet kapsamındaki tüm ürünlerde indirimlerden faydalanabilirsiniz.

Ama tabii ki Amazon Prime üyeliği, indirimlerden çok daha fazlasını sunuyor:

  • Hızlı ve esnek teslimat seçenekleri ile alışverişleriniz hızlı ve pratik bir şekilde kapınıza geliyor. Amazon Prime üyeleri herhangi bir sepet tutarı gözetmeksizin aynı gün, ertesi gün, iki günde ve randevulu teslimat seçeneklerinin keyfini çıkarıyor. 
  • Sınırlı süreli fırsatlara erken erişim ve yalnızca Prime üyelerine özel ek indirimlerle avantajlarınızı katlayabilirsiniz.
  • Prime Video ile geniş bir içerik seçkisini Türkçe altyazı seçeneğiyle ek ücret ödemeden izleyebilirsiniz. Prime Video ile aralarında popüler Amazon Originals içeriklerinin de bulunduğu geniş bir içerik seçkisini ek ücret ödemeden Türkçe altyazı seçeneğiyle primevideo.com ya da tablet, akıllı telefon ve akıllı TV’lerindeki Prime Video uygulaması aracılığıyla izleyebiliyor. 
  • Prime Gaming ile seçkin oyunlarda oyun içi ayrıcalıklar, her ay yenilenen ücretsiz oyunlar ve Twitch.tv’de sevdiğiniz bir yayıncıya aylık abonelik hakkıyla oyun keyfinizi doruklara çıkarabilirsiniz. Prime Gaming ile tüm Prime üyeleri piyasanın önde gelen oyunlarında oyun içi ayrıcalıklar, her ay yenilenen ücretsiz oyunlar ve Twitch.tv’de sevdikleri bir yayıncıya aylık abonelik hakkıyla bütünsel bir oyun deneyiminin keyfini çıkarabiliyor. 

Prime üyeliğine hala sahip değilseniz, bu bağlantıdan üye olarak Prime ayrıcalıklarından faydalanabilirsiniz.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER