EğlenceTeknoloji

Amazon Luna 21-22 Haziran’da tüm Prime abonelerine açık olacak

Amazon Luna adlı bulut tabanlı oyun servisini duyurdu

Amazon Luna, bulut oyun servisine 21-22 Haziran’daki Amazon Prime Day etkinliği sırasında tüm Prime aboneleri erişebilecek. Ancak bu imkan sadece ABD’de yaşayan aboneler için geçerli olacak. Daha önce sadece desteklenmiş Fire TV cihazları üzerinden Luna’yı test etmek için kayıt yaptırılabiliyordu. Kullanıcılar Luna’yı 7 gün boyunca ücretsiz olarak deneyebilecek.

Luna’ya Windows PC, Mac, Fire TV, web aracılığıyla iPhone ile iPad’lerde ve bazı Android telefonlarda erişilebiliyor. Control, GRID ve Metro Exodus gibi oyunlara aylık 5.99 dolarlık standart abonelik ücreti karşılığında ulaşmak mümkün oluyor. 14.99 dolar ödeyenler Ubisoft Plus beta kanalına da erişebiliyor. Bu da Assassin’s Creed, FarCry ve Watch Dogs gibi popüler serilerin oyunlarını oynamayı mümkün hâle getiriyor.

Amazon, özel Luna oyun kumandasının fiyatında da indirim yapıyor. Bugünden itibaren 22 Haziran’a kadar Luna’nın fiyatı yüzde 30 oranında indirilecek. Luna oyun kumandası ve Fire TV Stick 4K’dan oluşan paketin fiyatında da 40 dolarlık bir indirim gerçekleştiriliyor.

Amazon’un bu kampanyası, şirketin bulut oyun servisinin Microsoft xCloud ve Google Stadia gibi rakiplerine karşı ne vadettiği konusunda fikir edinmek isteyenlere yardımcı olabilir.

İLGİLİ HABERLER