Teknoloji

Amazon Kindle Manga Model Japonya’da satışa sunuluyor

amazon kindle manga modelManga endüstrisi, milyarlarca dolarlık satış hacmiyle Japonya’da büyük bir iş kolu. Bu da Amazon’un Japonya pazarı için özel bir Kindle Paperwhite okuyucu geliştirmesini daha anlamlı kılıyor. Söz konusu versiyon, “Kindle Manga Model” adını taşıyor.

Amazon Kindle Manga Model, ilk bakışta tasarımı itibarıyla standart Kindle Paperwhite ile neredeyse aynı gözüküyor. Ancak Manga Model, depolama alanıyla standart modelden ayrılıyor. 4 GB dahili depolama alanı, Manga Model’de 32 GB’ye yükseliyor. Amazon’dan yapılan açıklamada, sayfa çevirme hızının da yüzde 33 oranında yükseldiğine dikkat çekiliyor.

amazon kindle manga modelDahili depolama alanının sekiz kat artırılması sayesinde Kindle Manga Model’de 700 manga saklanabilecek. Mangalar standart kitaplardan daha büyük boyutlu olduğu için ekstra depolama alanı daha da önem kazanıyor. Kullanıcılar cihazla birlikte Naruto, Asari-chan ve Kochikame mangalarının tüm koleksiyonlarına erişebilecek.

Amazon Kindle Manga Model ön siparişe çıktı

Amazon Kindle Manga Model, Japonya’da bugün itibarıyla ön siparişe çıktı. Elektronik okuyucu için 16 bin 280 yen (487 TL) ödemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER