Eğlence

Amazon Fallout dizisini 2024’te izleyicilerle buluşturacak

amazon fallout

Amazon Fallout serisi oyunlarından uyarladığı TV dizisinin izleyicilerle buluşacağı tarih konusunda nihayet ipucu verdi. Şirket, dizinin 2024’te Prime Video abonelerinin karşısına çıkacağını açıkladı. Amazon, uyarlama duyurusunu üç yıldan uzun bir süre önce yapmıştı. Bethesda’dan Todd Howard ve Microsoft Gaming CEO’su Phil Spencer, Gamescom’daki Xbox alanında dizinin kısa bir tanıtımını da paylaştı.

Bu kısa tanıtım videosunda Los Angeles’ı hatırlatan bir şehrin yakınlarındaki nükleer patlama, karakterlerin bir atık alanından çıkışı ve bir kadının Fallout’un kasalarından çıkışı görülüyor. Amazon Prime Video’nun resmi X hesabından yapılan paylaşımda ise Los Angeles’ın Vault 33’ün kurulduğu yer olduğu doğrulanıyor.

Prime Video’nun X hesabı aracılığıyla geçtiğimiz yılın ekim ayında yapılan bir paylaşımda ise Vault 33 kostümleri giyen karakterler görülmüştü. Buna ek olarak, Vault 32’ye ait olduğu belirtilen bazı kamera arkası görüntüleri de internete sızmıştı.

Amazon Fallout dizisi için Westworld’ün yaratıcılarıyla çalışıyor

Amazon Fallout dizisini duyurduğunda Bethesda, 10 yıldan uzun bir süredir Fallout’u sinemaya ve TV’ye uyarlamaya çalıştığını açıklamıştı. Westworld’ün yaratıcıları Jonathan Nolan ve Lisa Joy’un imzasını taşıyan uyarlamanın “ciddi ve sert” bir tonunun olacağı, ancak “ironik bir mizah” ve “B sınıfı filmleri hatırlatan nükleer fanteziler” barındıracağı da bilinenler arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER