Teknoloji

Amazon Echo daha iyi ses kalitesiyle yenilendi,

amazon echo

Amazon Echo serisinin yurt dışında 99 dolar karşılığında satılan en temel üyesi yenilendi. Yenilenen Echo, müzik dinleme deneyimini geliştirmeyi vadediyor. Echo’nun yeni kıyafetler giymiş bir Echo Plus olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Amazon Echo’nun yeni versiyonu, Plus ile aynı ana ses özelliklerine sahip. Neodim sürücüler ve 3 inç woofer, bu özellikler arasında öne çıkıyor. Özellikle düşük seslerde daha iyi frekans tepkimesi vadeden hoparlör, Amazon’un iddiasına göre orta ve yüksek sesleri de daha berrak çıkarıyor.

Yeni Amazon Echo yeni bir renk seçeneğiyle geliyor

Yenilenen Amazon Echo’nun kumaşla kaplı dış yüzeyi, akıllara Apple’ın akıllı hoparlörü HomePod’u getiriyor. Yine de, yeni bir renk seçeneğinin bulunması Amazon müşterilerinin hoşuna gidecek bir faktör olarak değerlendirilebilir. Kömür, kum taşı ve gri renk seçeneklerinin yanına alacakaranlık mavisi seçeneği de ekleniyor. Kumaş kaplamanın bir önceki versiyona göre daha etkileyici göründüğü söylenebilir.

Yeni Amazon Echo, Guest Connect isimli bir özelliğe de sahip. Bu özellikle kullanıcılar içinde Echo bulunan bir eve girdiklerinde “Alexa, hesabımı bağla” komutuyla tüm bilgilerine ve çalma listelerine söz konusu cihaz üzerinde ulaşabiliyor. Bu bağlantı için çift taraflı bir onay gerekiyor. Bağlantının nasıl kesileceği konusunda ise henüz bilgi verilmiş değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER