FırsatlarManşetler

Amazon.com.tr’de cep telefonu aksesuarlarında yüzde 50’ye varan indirim

amazon.com.tr cep telefonu aksesuarlarında indirim

Eğer cep telefonunuz için powerbank, araç aksesuarı, şarj aleti, ekran koruyucu, kılıf, kablo ve diğer aksesuarlar gibi ihtiyaçlarınız varsa, Amazon.com.tr’deki yüzde 50’ye varan indirim kampanyası dikkatinize değer görünüyor.

Kampanya kapsamında sunulan ürünlere baktığımızda, Spigen SteadiBoost 27W Hızlı Şarj Cihazı USB-C PD 3.0 (Power Delivery) Duvar Şarjı 229 TL yerine 139,90 TL’ye sunuluyor. USB ve Lightning konnektör destekli bu ürün 27W güç çıkışıyla birçok akıllı telefonu hızlı şarj edecektir.

Baseus Gentleman 10.000 mAh LCD Display 2xUSB Power Bank ise, 99,00 TL yerine 65,99 TL fiyat etiketiyle sunuluyor. Siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneği var ve 10000 mAh kapasiteye sahip. Bir başka powerbank cihazı olan Anker A1363 PowerCore Select 20000 mAh Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı, PowerIQ 2.0 18W Çift Çıkışlı ise 249 TL yerine 183 TL’ye sunuluyor. Bu ürün 20000 mAh kapasite ve çift çıkışa sahip. 18W güç çıkışlı.

Akıllı telefonuyla video çekerken daha durağan ve sabit görüntüler isteyenler için DJI Osmo Mobile 3 Combo Telefon Sabitleyici Gimbal, 834,51 TL yerine 748,90 TL’ye satılıyor. Bu cihaz sayesinde telefonla çekilen görüntülerde sinema filmleri tadında sabitlik elde edebilirsiniz. Katlanabilir tasarım, hareket ile kontrol, spor modu, stor modu, hızlı rotasyon gibi başlıca özellikleri bulunuyor.

iPhone’u için şarj kablosu isteyenler için Baseus Cafule iPhone Lightning Kablo, 2.4A, 1m, Kırmızı,Siyah 44,90 TL yerine 24,99 TL’ye sunuluyor. 1 metrelik bu kablo saniyede 0.48 gigabit aktarım hızını destekliyor. Apple Lightning uyumlu, kırılmaya dayanıklı dış kaplama; ultra esnek kablo başlıklarına sahip.

Yukarıda listelediğimiz fırsatlardan daha fazlasını kampanya sayfasında bulabilirsiniz.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER