Fırsatlar

Amazon.com.tr’nin “Bahar Fırsatları” kampanyası başladı

amazon.com.tr bahar fırsatları

Amazon.com.tr’nin beklenen “Bahar Fırsatları” kampanyası resmen başladı. 10 Nisan’a kadar sürecek olan bu büyük kampanya kapsamında, birçok farklı kategorideki ürünlerde cazip indirimlerle müşterilere kapılarını açıyor. Amazon Prime üyeleri ise erken erişim ve hızlı, ücretsiz teslimat ayrıcalıklarıyla bu fırsatlardan daha da fazla yararlanabilecekler.

Amazon.com.tr’nin “Bahar Fırsatları” kampanyası kapsamında Philips, Tefal, Xiaomi, Samsung, Nike, Under Armour ve Sony gibi popüler markaların ürünlerinde özel indirimler ve günlük saatlik sürpriz teklifler dikkat çekiyor. Elektronikten mutfak aletlerine, müzik enstrümanlarından kişisel bakım ürünlerine kadar geniş bir yelpazede seçili ürünlerde geçerli olan bu avantajlı fiyatlar, alışveriş tutkunlarını cezbetmeye hazırlanıyor.

Amazon Prime üyeleri, “Bahar Fırsatları” süresince ilk 8 gün boyunca indirimlere erken erişim ve özel indirimlerin yanı sıra hızlı ve ücretsiz teslimat ayrıcalığından da yararlanabilecekler. Aylık 7,90 TL karşılığında sunulan Amazon Prime üyeliği, minimum sepet tutarı olmaksızın aynı gün, ertesi gün, iki günde teslimat ve randevulu teslimat seçenekleriyle ücretsiz ve hızlı teslimatın keyfini yaşatıyor. 30 gün boyunca ücretsiz denemek ve Amazon Prime üyeliği avantajlarından faydalanmak için Amazon.com.tr/prime adresini ziyaret edebilirsiniz.

Amazon.com.tr/baharfirsatlari web sayfası ve Amazon mobil uygulaması üzerinden “Bahar Fırsatları” kampanyası fırsatları ürünlerine erişebilirsiniz.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
İLGİLİ HABERLER