Nokia ve Microsoft’un birlikte yapmaları beklenen Windows Phone 8 lansmanı giderek yaklaşıyor. Eylül ayı içinde beklenen lansman öncesinde Nokia markalı Windows Phone 8 cihazlarıyla ilgili çeşitli sızıntılar görüyoruz. Geçen hafta sızan sarı renkli prototipin ardından şimdi de 4.3 inç’lik yeni bir Nokia Windows Phone cihazının ön kapağı ortaya çıktı. Ön panelde, ekran boşluğunun hemen altında yer alan Başlat düğmesi bu cihazın bir Windows Phone 8 cihazı olacağını akıllara getiriyor.
Her ne kadar bu yeni fotoğrafla ilgili detaylar CN Beta sitesinde yayınlanmış olsa da, hem bu hem de geçen haftaki sızıntının kaynağının Çin olduğu düşünülüyor. 4.3 inç’lik ekranın etrafını saran çerçevenin fazla büyük alan kaplamadığı görünüyor. Kıvrımlı köşeler, önde yer alacağı anlaşılan kamera ve ahize için açılmış delikler, üç adet kapasitif Windows Phone tuşu da sızan bu fotoğrafın dikkat çekici ayrıntıları arasında bulunuyor. Bir de ekranın köşeden köşeye uzunluğunu ölçmek için kullanılan cetveli unutmayalım.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Microsoft’un gizli Surface Phone prototipi Raven mıydı?

Minimal Phone 2 fiziksel klavyeyi AMOLED ekran ve 5G ile buluşturuyor

Katlanabilir iPhone’un ekran koruyucusu tasarımı ele veriyor

Windows 11’in Hava Durumu uygulaması 1,6 GB RAM harcıyor

Meta AI modeli testte internete bağlandı ve güvenlik açığını kullandı
Bu arada bu şekilde bir ön panelin internete sızmış olması, panelin işaret ettiği telefonun Nokia’nın üst sınıf Lumia cihazları gibi yekpare kasayla gelmeyeceği beklentisini de doğuruyor. Ancak tahmin ediyoruz ki, Nokia’nın çıkaracağı yeni cihazlar arasında o çok sevilen yekpare polikarbon kasaya sahip bir Windows Phone 8 telefonu da bulunacaktır.
Günün Öne Çıkan Fırsatları
REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.



