Manşetler

Altın ve deri kaplı Nokia Oro eylül ayında Türkiye’de piyasaya çıkıyor

Nokia, geçtiğimiz mayıs ayında lükse meraklı müşteriler için 18 ayar altın kaplama, Bridge of Weir marka deri ve mavi kristal ekranın kullanıldığı Oro adı verilen bir akıllı telefon tanıtmıştı. Tasarım açısından C7’ye oldukça benzeyen Nokia Oro sonunda Türkiye’de de piyasaya çıkmaya hazırlanıyor.

Nokia, özellikle zenginlere hitap edecek olan bu 18 ayar altın kaplı akıllı telefonu eylül ayında Nokia Shop’larda satışa sunacak. Nokia J Bluetooth zellikli kulaklığın altın kaplama versiyonuyla birlikte sunulacak olan Nokia Oro 3.5 inç’lik AMOLED ekran, 720p HD video kayıt yeteneği, 8 megapiksel kamera ve Symbian Anna işletim sistemi gibi teknik özellikler bulunuyor. Nokia Oro yukarıda da belirttiğimiz gibi gelecek ay 2800 TL civarında tavsiye edilen satış fiyatıyla piyasada olacak.

BASIN BÜLTENİ

Hem güzel hem akıllı: Altın ve deri kaplamalı, kristal ekranlı yeni Nokia Oro

Nokia lüks pazara yönelik yeni modeli Nokia Oro’da cazibe, tasarım ve kaliteyi bir arada sunuyor. Yeni Nokia Oro deri, altın ve mavi kristal şıklığını tarz sahibi tasarımında birleştiriyor.    

Nokia, yeni üst düzey telefonu Nokia Oro’yu Eylül ayında Nokia Shop’larda satışa sunmaya hazırlanıyor. Satışa sınırlı sayıda çıkacak olan Nokia Oro’da Bridge of Weir marka deri, 18 ayar altın kaplama ve mavi kristal ekran kullanıldı. Nokia Oro aynı zamanda 8 megapiksel kamerası, 3,5 inç güçlendirilmiş camdan AMOLED ekranı ile dayanıklı olduğu kadar renkli ve zengin bir deneyim sunuyor.

Nokia Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Alessandro Lamanna Nokia Oro’yu şöyle tanımlıyor: “Nokia Oro’yu elinize aldığınız andan itibaren tüm kullanım süreciniz bir zevke dönüşüyor. Nokia Oro, akıllı telefon konsepti altında, büyük bir itinayla seçilmiş özel malzemelerle ustalıklı tasarımın olağandışı bir kombinasyonunu sunuyor. Altın kaplamasındaki detaylardan, mavi kristalden menü tuşları ve el işçiliği ile giydirilen deri kaplamasına kadar, Nokia Oro’nun tüm ayrıntıları titizlikle tasarlandı.”

Nokia Oro, ödüllü Nokia J Bluetooth özellikli kulaklığın altın kaplama versiyonu ile birlikte sunuluyor. Nokia’nın “Her Zaman Hazır” teknolojisine de sahip olan Nokia J kulaklıkla kullanıcılar telefonla konuşmak istediklerinde kulaklığı takıp anında konuşmaya başlayabiliyorlar. Nokia J Bluetooth kulaklık aynı zamanda şarj edildikten itibaren sunduğu üç aya kadar çıkabilen kullanım süresiyle dikkat çekiyor.

Symbian Anna yazılım güncellemesi sayesinde Nokia Oro gelişmiş metin girme, daha kolay Nokia Maps ve tarayıcı kullanımı gibi özellikler sunacak. Nokia Oro’nun tavsiye edilen satış fiyatının 2.800 TL civarında olması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER