Teknoloji

Altın rengi PlayStation 4 Slim 9 Haziranda satışa sunuluyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

altin rengi playstation 4Altın rengi PlayStation 4 Slim ile ilgili iddialar, geçtiğimiz hafta gündeme gelmişti. Sızan bir fotoğrafla desteklenen bu iddia, Sony’den gelen resmi açıklamayla tam anlamıyla doğrulandı. Japon elektronik devi, kısıtlı sayıda üretilen altın rengi PS4 Slim’in 9 Haziranda satışa sunulacağını açıkladı.

1 TB depolama alanına sahip standart PlayStation 4 Slim ABD’de 299 dolar karşılığında satılıyor. Ancak altın rengi modelin fiyat etiketinde 249 dolar yazacak. Kısıtlı sayıda üretilen özel bir konsolun fiyatının standart versiyondan düşük olması, pek alışılagelmiş bir durum gibi görünmüyor.

Ancak Sony’nin altın rengi PS4 Slim ile ilgili sürprizleri bununla kalmıyor. 9 Haziranda piyasaya sürülecek konsol, 17 Hazirana kadar raflarda kalacak. Sony’den yapılan açıklamada, bu kısa satış takvimi süresince yazılım ve aksesuarlarda indirim yapılacağı belirtildi.

Altın rengi PlayStation 4 Slim hangi bölgelerde satılacak bilinmiyor

Özel olarak üretilen ve çok kısa bir süreliğine satılacak altın rengi PlayStation 4 Slim’in ABD dışındaki ülke veya bölgelerde satılıp satılmayacağı konusunda net bir bilgi gelmiş değil. Sony’nin her bölgede benzer bir satış yaklaşımını izlemesi şaşırtıcı olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER