Teknoloji

Altec Lansing GVA serisiyle Google Asistan trendini yakalıyor

altec lansing gvaPopüler ses ürünleri üreticisi Altec Lansing de CES 2018’de esen Google Asistan rüzgarına kapıldı. Yeni ürünlerini Las Vegas’ta görücüye çıkaran şirket, Google Asistan barındıran hoparlörlerden oluşan GVA serisini de tanıttı. Altec Lansing GVA serisinde üç farklı hoparlör yer alıyor.

GVA serisi hoparlörlerin hepsi farklı özellikler vadediyor. GVA1-Live adını taşıyan modelin odak noktasında evde kullanım bulunuyor. Birden fazla cihazla eşleşebilen hoparlör, bunu hem Wi-Fi hem de Bluetooth üzerinden gerçekleştirebiliyor. 15 metre kablosuz menzili olan hoparlör, 5 cm. uzunluğunda bir woofer ve 5 x 5 cm. boyutlarında bir pasif verici anteni taşıyor.

GVA4 – Live at Home ise üst kısmında bulunan Qi kablosuz şarj platformuyla dikkat çekiyor. Bu platformun yanında saati gösteren bir LCD ekran bulunuyor. Taşınabilirliğin ön planda olduğu GVA3- Live to Go ise 10 saatlik bir pil ömrü vadediyor. Hoparlör, IP67 suya dayanıklılık sertifikasına sahip.

Altec Lansing EVO MZX658

Altec Lansing’in CES 2018’de tanıttıkları Google Asistan destekli hoparlörlerle sınırlı kalmıyor. Şirket, EVO MZX658 adını taşıyan ve topuz formundaki kablosuz kulaklıklarını da CES 2018’de gözler önüne çıkarttı. Suya dayanıklılık için IPX6 sertifikasına sahip olan kulaklık, dijital asistanlarla uyumlu olarak çalışabiliyor. Kulaklığın taşıma kutusu ise Qi kablosuz şarj desteği sayesinde kablosuz şarj edilebiliyor. Kutu ile dört defa şarj edilebilen kulaklık, kullanıcılarına 4 saat pil ömrü vadediyor.

Aktif gürültü önleme özelliğine sahip MZX900 Bluetooth kulaklık ile VersA at Home ve VersA To-Go hoparlörler de CES 2018’de tanıtıldı. Kulak içi kulaklıklarının Siri ve Google Asistan gibi dijital asistanlarla çalışmasını mümkün hâle getiren şirket, Everything-Proof serisi hoparlörlerini de kablosuz şarj desteğiyle yeniledi.

Altec Lansing GVA serisi hoparlörlerini 129.99 dolardan başlayan fiyatlarla satacak

Altec Lansing GVA serisi hoparlörlerini bu yıl içinde satışa sunacağını belirtse de, kesin bir tarih vermedi. GVA1 Live 129.99 dolar, GVA3 Live To-Go 149.99 dolar ve GVA4 Live at Home da 199.99 dolar karşılığında satılacak. MZX658 EVO kulaklığın fiyat etiketinde ise 99.99 dolar yazacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER