Eğlence

All Of Us Strangers, 20 Mart’ta Disney+’a geliyor

all of us strangers

6’sı BAFTA olmak üzere önemli ödüllerden toplamda 101 adaylığa sahip olan ve 25 ödül kazanmış, bu senenin en çok konuşulan filmlerinden All Of Us Strangers, 20 Mart’tan itibaren Disney+’ta izleyicilerle buluşacak. 

Başarılı İngiliz yönetmen Andrew Haigh’ın son filmi olan ve başrollerinde şu sıralar National Theatre’daki tek kişilik ‘Vanya’ adlı oyunuyla performans şöleni sunan Andrew Scott ile son yılların yükselen yıldızı Paul Mescal’ın yer aldığı film, Londra’da neredeyse tamamı boş olan bir gökdelende dairesi olan Adam ile Harry’nin karşı karşıya gelmesi sonrası yaşananları anlatıyor.

İkilinin arasındaki ilişki gelişirken, bu birlikteliğe Adam’ın geçmişte yaşadığı ve etkisi her geçen gün güçlenen aile yasının içine çekilmesi sarsıcı bir yön veriyor. 

All OF Us Strangers, Taichi Yamada’nın romanından uyarlandı

Claire Foy ve Jamie Bell’in Scott ile Mescal’a eşlik ettiği filmin yapımcılığını Searchlight Pictures üstleniyor. Yas duygusuyla başa çıkma ve metropolün kalabalığı içindeki yalnızlığa odaklanan film, Taichi Yamada’nın ‘Strangers’ adlı romanından uyarlandı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER