Teknoloji

Alienware klavye ve kulaklık gibi yeni oyun aksesuarlarını tanıttı

alienware

Alienware perşembe günü yaptığı bir Twitch canlı yayınında bir dizi yenilenmiş PC oyun çevre birimini duyurdu. Ayrıca, CES’te duyurduğu en son dizüstü bilgisayarları için fiyatlandırma ve piyasaya çıkış bilgilerini açıkladı.

İlk olarak, mekanik Alienware Üç Modlu Kablosuz Oyun Klavyesi, üç şekilde bağlanmanıza olanak tanır: 2,4 GHz kablosuz USB-C donanım kilidi (dongle genişletici dahil), Bluetooth 5.1 veya çıkarılabilir USB-A – USB-C paracord kablosu.​ Klavye, Cherry MX Red tuşları (100 milyon basma ömrüne sahip), programlanabilir bir basmalı anahtar ve kadran, gölgelenme önleme ve N-tuş rollover içeriyor. Yurt dışı fiyatı 290 dolardan başlıyor ve 14 Nisan’da ABD ve Çin’de ve 19 Mayıs’ta dünyanın geri kalanında piyasaya çıkacak.

alienware

Kablolu Tenkeyless Oyun Klavyesi, daha ince ve kompakt bir mekanik modeldir. Ayrıca Cherry MX Red anahtarları, çift vuruşlu PBT tuş başlıkları, gölgelenme önleme ve N-tuş rollover barındırıyor. Klavyenin alt tarafında, kurulumunuza bağlı olarak klavyeyi sola, sağa veya ortaya doğru konumlandırmanıza izin veren tümleşik bir kablo yönlendirmesi vardır ve USB kablosu çıkarılabilir. 16,8 milyon renkle RGB tuş aydınlatma da sunuyor. Dün itibarıyla yurt dışında 160 dolara satışa sunuldu.Bugün 160 $ için kullanılabilir.

Ayrıca Alienware, birlikte verilen bir USB-C dongle veya 3,5 mm ses kablosuyla bilgisayarınıza bağlanan Çift Modlu Kablosuz Oyun Kulaklığını da duyurdu. Kaydırma ayarlı 45 mm genişliğinde bir kafa bandına ve kumaş kaplı hafızalı köpük kulaklıklara sahiptir. Alienware, “kafanızla rahat temas noktaları” ile içinin oldukça geniş olduğunu söylüyor. Geri çekilebilir bir boom mikrofonu içerir ve siz konuşurken dinleyicileriniz için arka plan gürültüsünü bastırabilir. Fakat bu, kulaklığın sahip olmadığı aktif gürültü engelleme ile karıştırılmamalıdır. Ayrıca kulaklık 40mm sürücüler kullanıyor ve Dolby Atmos’u destekliyor. Son olarak şirket, pilinin 30 saate kadar dayanacağını söylüyor. Kulaklık perşembe günü yurt dışında 160 dolardan satışa sunuluyor.

alienware

Ayrıca şirket, ikinci bir kulaklık modeli olan Alienware Wired Gaming Headset’i de tanıttı. USB veya 3,5 mm kabloyla takmanız gerekse de, bunun dışında kablosuz modelle neredeyse aynı özelliklere sahiptir. Ayrıca Dolby Atmos’u destekler ve RGB aydınlatmaya sahiptir. 45 mm kayar kafa bandı, kumaşla kaplı hafızalı köpük kulaklıklar ve yapay zeka destekli ses izolasyonlu geri çekilebilir boom mikrofonu kullanır. Kulaklığın yurt dışı 100 dolar ve 14 Nisan’da Kuzey Amerika ve Çin’de, 19 Mayıs’ta dünyanın diğer bölgelerinde piyasaya çıkıyor.

Yeni duyurulan oyun ürünlerinin sonuncusu, Alienware Kablosuz Oyun Faresidir. Uzun oyun seansları sırasında rahat kontrol sağlamaya yardımcı olmak için özel bir başparmak kanalına sahip, ayrıca şekillendirilmiş bir sağ el tasarımı da barındırıyor. Bağımsız L / R tuş plakaları ve optik anahtarları var. Alienware, fare sensörünün saniyede 650 inç ve 50G maksimum hızlanma ile hızlı hareketleri izlerken inç başına 26.000 noktaya kadar desteklediğini söylüyor. Ek olarak, dokunsal kavrama bölgelerine sahiptir. Şirket, 140 saate kadar pil ömrü vaat ediyor ve şirket, beş dakikalık şarjın (düşük pil seviyesindeyken) 10 saat çalışma süresi sağlayacağını söylüyor. Fare, geçen hafta Çin’de piyasaya sürüldü. Perşembe günü Kuzey Amerika’da satışa çıkarken 31 Mart’ta başka yerlerde satışa sunuluyor. Yurt dışı fiyatı 100 dolar olacak.

İlginizi çekebilir

Ayrıca Alienware, CES’te duyurduğu ürünler için yeni fiyatlandırma ve piyasaya çıkış bilgilerini de duyurdu. Alienware m16 ve m18 dizüstü bilgisayarlar, 7 Mart’ta tüm Intel ve Nvidia modellerinde satışa sunulacak. m16 1.899 dolardan, m18 ise 2.099 dolardan başlıyor. Bu arada Dell G15 (899$ ve üzeri) ve G16 (1.499$ ve üzeri) 21 Mart’ta Intel / Nvidia çeşitleriyle piyasaya sürülüyor. (Tüm bu modeller için AMD seçenekleri 2. çeyrekte gelecek, fiyat bilgileri daha sonra gelecek.) Son olarak, Alienware x15 R2 nisan başında 1.799$ başlangıç fiyatıyla piyasaya çıkıyor.

İLGİLİ HABERLER