Eğlence

Alienware Area 51 için AMD Ryzen Threadripper ve Intel Core X arasında seçim yapılabilecek

alienware area 51Alienware Area 51 oyun bilgisayarının yeni versiyonunu duyurdu. Kullanıcılar yeni versiyonda AMD’nin en yeni Ryzen Threadripper ve Intel’in kısa süre önce duyurduğu Core X işlemcileri arasında tercih yapabilecek.

Alienware’in yeni oyun bilgisayarı, imkanı olan kullanıcıların elinde bir performans canavarına dönüşme potansiyeli taşıyor. Kullanıcılar Intel Core X işlemci barındıran modeller içinde 6 çekirdekli i7 7800X, 8 çekirdekli i7 7820X veya 10 çekirdekli i9 7900X arasında tercih yapabilecek.

Alienware, yeni Area 51 ile kullanıcılara grafik kartı konusunda da çok sayıda seçenek sunuyor. Kullanıcılar tek Nvidia GTX 1050 Ti, SLI’da çalışan çift GTX 1080 Ti ve AMD Crossfire ile çalışan AMD Radeon RX 580 arasında seçim yapabilecek.

Alienware Area 51 modellerinin fiyatları henüz açıklanmadı

AMD Ryzen Threadripper işlemci taşıyan Area 51, 27 Temmuz itibarıyla raflardaki yerini alacak. Intel Core X işlemciye sahip modeller içinse yaz sonunu beklemek gerekiyor. Her iki versiyon için de şimdilik bir fiyat bilgisi verilmiş değil. Ancak üst segment bileşenler barındıran Area 51 modellerinin fiyat etiketlerinde de yüksek bir rakam yazması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER