Teknoloji

Alienware’dan 34 inç ekranlı iki geniş ekran monitör

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

alienwareAlienware bu yıl oyun aksesuarları dünyasında daha fazla yer kapmaya uğraşıyor. Bu yöndeki çalışmaların son adımı da iki yeni geniş ekran monitör oluyor.

Her iki monitör de 34 inç genişlik ve 21:9 görüntü oranına sahip. Ayrıca her ikisi de Nvidia’nın G-Sync teknolojisi sayesinde akışkan bir oyun deneyimi sunuyor. Bunlara ek olarak her iki monitörün de komik isimlere sahip olduğunu belirtmeliyiz.

Alienware’ın monitörlerinden daha üst seviyede olanı “A W 3 4 1 8 D W” adını taşıyor. Daha düşük model ise “A W 3 4 1 8 H W” adına sahip. Alienware’ın karakterlerin arasına boşluk yerleştirmesinin bir mantığı olmalı, ancak bunu şu an için bilmiyoruz.

Daha üst sınıf olan ilk model, 1499 dolarlık yurt dışı fiyatına sahip. 3440 x 1440 piksel çözünürlüklü bu monitör 120 Hz yenileme hızına kadar destek sunuyor ve 4ms tepki süresine sahip.

Diğer model ise 1199 dolarlık fiyat etiketine sahip. Ayrıca 2560 x 1080 gibi daha düşük çözünürlük desteğini sunuyor. Bunun karşılığında ise 160 Hz gibi daha yüksek yenileme hızı değerini sunuyor.

Her iki monitörün arkasında da dahili LED ışıklar bulunuyor. Bunlar dört farklı alanda özelleştirilebiliyor. Böylelikle oyun oynarken masanız istediğiniz renkte ışıldayacaktır.

Alienware daha yüksek çözünürlüklü ekrana sahip modeli bugün itibarıyla yurt dışında piyasaya sunuyor. Diğer model ise yıl bitmeden piyasaya çıkacak.

İLGİLİ HABERLER