Teknoloji

Alien: Isolation 16 Aralık’ta iOS ve Android’e geliyor

alien: isolation
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Son yılların en unutulmaz korku oyunlarından biri mobil cihazlarda da oyuncularla buluşacak. Alien: Isolation, 16 Aralık’ta Feral Interactive tarafından iOS ve Android’de yayınlanacak.

Feral, 2014’te oyunun Nintendo Switch versiyonunu da hazırlamıştı. Şirketten yapılan açıklamada, oyunun “en üst kalite görseller, etkileyici bir anlatım ve ürkütücü bir atmosfer” sunacağını ve bunun için başka bir şeyden feragat edilmeyeceği belirtildi. Özelleştirilebilir dokunmatik ekran kontrolleriyle gelecek olan oyun, harici bir kumandayla da bağlanabilecek. Yedi indirilebilir içerik paketi bulunan oyun, 15 dolar karşılığında satılacak.

Oyun, Ridley Scott’ın klasik bilimkurgu filmi Alien’dan 15 yıl sonra geçecek. Oyuncular mühendis Amanda Ripley’i kontrol edecek ve Amanda’nın annesi Ellen’ın ortadan kaybolmasının gizemini çözmeye çalışacak.

Oyunun geliştirici stüdyosu Creative Assembly, orijinal filmin atmosferini oluşturma konusunda çok iyi bir iş çıkarmış gibi görünüyor. Birinci kişi perspektifi, oyuncuların gerçekten bir yaratıktan kaçıyormuş gibi hissetmesini kolaylaştırıyor. İlk paylaşımlar, Alien: Isolation için heyecanı fazlasıyla artırıyor. Bu heyecanın karşılık bulup bulmayacağı ise yaklaşık bir ay sonra anlaşılacak.

İLGİLİ HABERLER