Teknoloji

Alcatel POP 4, POP 4+ ve POP 4S’i duyurdu

alcatel pop 4

Alcatel POP 4 serisi akıllı telefonlarını Barselona’da düzenlenen MWC 2016’da tanıttı. Şirketin yeni akıllı telefon serisinde güçlü kişiselleştirme özellikleri üzerine odaklanılıyor ve cihazların gerçekten sahiplerinin tarzını yansıtmaları amaçlanıyor. Seride POP 4, POP4+ ve POP 4S adını taşıyan üç farklı cihaz bulunuyor.

Alcatel, yeni akıllı telefonlarını tercih edenlere cihazlarını kişiselleştirmeleri için özel kapaklar sunuyor. Bu kapaklar akıllı telefonun şık görünümlü ve ince kasasıyla birleştiğinde ise ortaya POP 4 serisi cihazları gibi çekici sonuçlar çıkıyor. Cihazlarda 4G LTE bağlantı desteğinin bulunması ise hızlı internet bağlantısı arayanların ihtiyaçlarına cevap veriyor.

POP 4 ve POP 4+’ın arkasında 8 megapiksel çözünürlüğünde kameralar bulunuyor. POP 4S’in arka kamerası ise 13 megapiksel çözünürlüğünde. Her üç modelde de 5 megapiksel ön kameralar bulunuyor. POP 4 ve POP 4+’ta dört çekirdekli işlemciler tercih edilirken, sekiz çekirdekli işlemci barındıran POP 4S oyun ve çoklu görev konusunda daha gelişmiş bir performans vadediyor. POP 4S parmak izi tarayıcısı ve JBL tarafından hazırlanan kulaklıklarla birlikte geliyor.

Alcatel POP 4 serisi telefonların fiyatları ve piyasaya çıkış tarihleri konusunda henüz bilgi verilmiş değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER