Teknoloji

Alcatel OneTouch IDOL 3 Türkiye’de satışa sunuldu

alcatel-idol-3-on-inceleme-21

Alcatel One Touch’ın geçtiğimiz şubat ayında MWC 2015’te duyurusunu gerçekleştirdiği IDOL 3, nihayet bu ay itibarıyla Türkiye’de satışa sunuldu.

IDOL 3’ün ön yüzüne karşılıklı olarak yerleştirilen iki JBL hoparlörü sayesinde telefonu sadece düz değil, ters tutarak da telefon görüşmeleri yapmak mümkün oluyor. İki JBL hoparlörün varlığı, IDOL 3 ile kaliteli müzik keyfinin yaşamanın da mümkün olduğunu gösteriyor.

Arkada yer alan 13 megapiksel kamera ve yeni nesil sensör sayesinde, Alcatel OneTouch IDOL 3 kullanıcıları tatmin edecek fotoğrafları çekmeyi de mümkün kılıyor.

IDOL 3, 4.5G desteğine de sahip. Böylelikle gelecek yıl nisan ayıyla birlikte hizmete girecek dördüncü nesil mobil iletişim hizmetlerinden IDOL 3 sahipleri de yararlanma fırsatı bulacak. IDOL 3’ün 4.7 inç ve 5.5 inç ekranlı iki farklı versiyonu bulunuyor. Her iki versiyonda da ekranlar Technicolor reknk teknolojisine sahip.

Alcatel OneTouch IDOL 3’ü MWC 2015’te ön incelemeden geçirmiştik.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Alcatel OneTouch IDOL 3 Ön İnceleme

 

Alcatel OneTouch IDOL 3 Turkcell ve Vodafone tarafından sunuluyor, bu mobil operatörlerin mağazalarında satılıyor. Ayrıca IDOL 3’ü Evkur mağazalarında bulmak da mümkün oluyor.

İLGİLİ HABERLER