Manşetler

Alcatel kot kumaş arka kapaklı Pop Star ve Pop Up Android telefonlarını tanıttı

alcatel-onetouch-pop-star-040915

Alcatel’in IFA 2015’te tanıtımını gerçekleştirdiği yeni Pop Star akıllı telefonu ilginç bir özellik taşıyor ve gerçekten de bu özelliğiyle adının hakkını veriyor. Telefonun arkası için farklı kapak seçenekleri mevcut ve bu kapaklardan bir tanesi de kot kumaşıyla kaplı.

5 inç ekranlı Android Lollipop telefonu belki amiral gemisi niteliğinde bir telefon sayılmaz, ancak zengin özelleştirme seçenekleriyle kendisine bir müşteri kitlesi bulacaktır. Geleneksel plastik kapaklardan deri veya kot kumaşı kaplı kapaklara kadar farklı seçenekleri Alcatel Pop Star’da görüyoruz.

Görünüşü dışındaki özelliklere baktığımızda, Pop Star’ın 720p ekran, dört çekirdekli işlemci ve 8 megapiksel kamera barındırdığını görüyoruz. 1 GB RAM ve 8 GB dahili hafıza da bu telefonun aslında bir orta segment Android telefonu olduğunu gösteriyor.

Alcatel’in IFA’da tanıttığı bir diğer Android telefonu da Pop Up oldu. Bu telefon teknik özellikler bakımından biraz daha üst seviyede. Sekiz çekirdekli işlemci, 2 GB RAM, 13 megapiksel, f/2.0 diyafram açıklıklı kamera başlıca özellikler arasında bulunuyor. Ekran yine 720p çözünürlüğe sahip. Her iki telefonda da 2000 mAh kapasiteli pil bulunuyor.

Pop Up özelleştirilebilirlik bakımından Pop Star kadar zengin değil, yine de farklı renk seçenekleri bulunuyor. Her iki Alcatel telefonu da 32 GB’ye kadar kapasiteye sahip kartları destekleyen microSD kart yuvaları barındırıyor. Fiyatları ve piyasaya ne zaman çıkacakları ise henüz netlik kazanmadı.

İLGİLİ HABERLER