Teknoloji

Alcatel Idol 4 Pro’nun benchmark sonuçları internete sızdı

alcatel idol 4 pro

Windows 10 Mobile işletim sistemli telefonlar konusunda gözler Microsoft’a çevrilmiş olsa da, başka üreticiler de Microsoft’un yeni mobil işletim sistemine ilgiyle yaklaşıyor. Bu üreticilerden birisi de Alcatel. Şirketin Idol 4 Pro adını taşıyan Windows 10 Mobile işletim sistemli telefonuna ait fotoğraf, kısa bir süre önce internete sızmıştı. Şimdi de ortaya çıkan GFXBench benchmark testi sonuçları sayesinde akıllı telefonun bileşenleri hakkında daha somut bir fikir edinmek mümkün hâle geliyor.

Alactel Idol 4 Pro, 6 inç ekran barındırıyor. Bu ekran 1920 x 1080 piksel çözünürlük sunuyor. Dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 820 işlemciye Adreno 530 GPU eşlik ediyor.

Benchmark testinde 2 GB RAM’in varlığına işaret edilse de, Idol 4 Pro’da 3 veya 4 GB RAM bulunması bekleniyor. 64 GB dahili depolama alanı, 20 megapiksel arka kamera ve 9 megapiksel ön kamera, Windows 10 Mobile ile yüklü gelecek telefonun diğer özellikleri arasında sayılıyor. Telefonun Windows 10’un Continuum özelliğini destekleyeceği de belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER