Teknoloji

Alcatel’in yeni kapaklı telefonları nostaljiyi modern unsurlarla birlikte sunuyor

alcatel go flip 3

TCL, Alcatel markası altında iki yeni kapaklı cep telefonu çıkardı. Alcatel Go Flip 3 ve SmartFlip adını taşıyan telefonlar, midye kabuğu tasarımlarıyla geçmişten fırlamış gibi görünse de; modern uygulamalar barındırıyor. 4G desteği de telefonların modern dünyayla olan bağlarını biraz daha kuvvetlendiriyor.

Alcatel’in yeni telefonlarında KaiOS işletim sistemi bulunuyor. Bu sayede telefonlardan YouTube, Google Haritalar, Google arama, hatta Google Asistan gibi uygulama ve servislere erişilebiliyor. Kullanıcılar, Google Asistan ile mesajlarını yazdırabiliyor, telefon görüşmesi yapabiliyor veya uygulamaları başlatabiliyor.

Tabii ki, bütün bunların sınırlı bir donanımda yapıldığını untmamak gerekiyor. 2.8 inç büyüklüğünde ekrana sahip cihazın 4 GB dahili depolama alanının üstüne microSD kart ile 32 GB daha eklenebiliyor. 2 megapiksellik arka kameraya sahip cihazlarda bildirim gösterimi için 1.44 inçlik bir dış ekran da mevcut. Bekleme durumundayken 27 saat olan pil ömrü, 4G LTE şebekesi üzerinden 7 saat boyunca telefon görüşmesi yapmayı mümkün kılıyor.

Alcatel Go Flip 3 ve SmartFlip aynı telefon gibi görünüyor

TCL tarafından yapılan açıklamada iki telefon için ayrı donanım özelliklerinin sayılmaması, Go Flip 3 ve SmartFlip’in aslında aynı telefon olduğunu ve farklı operatörler için tekrar isimlendirildiğini düşündürüyor.

Hem Go Flip 3 hem de SmartFlip, eylül ayı sona ermeden ABD’de satışa sunulacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER