Teknoloji

Alcatel’in 2018 model akıllı telefonlarına ait taslaklar internete sızdı

alcatel akilli telefonAlcatel akıllı telefon portföyünü yeni telefonlarla büyütmeye hazırlanıyor. 2018’de satışa sunulması beklenen akıllı telefonlara ait taslaklar, ünlü duyumcu Evan Blass tarafından Twitter’da paylaşıldı.

Alcatel 1X

Şirket önümüzdeki yıl kullanıcılarına farklı segmentleri kapsayan altı yeni akıllı telefon sunmayı planlıyor. Alcatel 1X, 2018 kadrosunun en mütevazı üyesi olacak gibi görünüyor. Akıllı telefon giriş seviyesi ve orta segment arasında bir noktada konumlanıyor.

Alcatel 3

Alcatel 3 ve Alcatel 3C ise arkalarında bulunan parmak izi tarayıcısıyla dikkat çekiyor. Kavisli bir arka panele sahip olduğu görülen Alcatel 3C’de hoparlör de telefonun arka panelinde bulunuyor.

Alcatel 3C

Alcatel 3V ve 3X ise son zamanların trendine uygun olarak çift arka kamera taşıyor. Bu kamera kurulumunun altında parmak izi tarayıcısı da bulunuyor. Alcatel 3X’te ekran çerçevelerinin inceliği de dikkat çekiyor.

Alcatel 3X

Alcatel 5 ise şirketin 2018 kadrosunun amiral gemisi olacak gibi görünüyor. 18:9 görüntü oranına sahip ekran, ince kenar çerçeveleriyle dikkat çekiyor. Metal kasası da telefonun üst sınıf görünümünü kuvvetlendiriyor.

Alcatel 3V

Alcatel akıllı telefon portföyünde IDOL markasını kullanmaktan vazgeçiyor

Alcatel akıllı telefon portföyünde bugüne kadar IDOL markasını kullanıyordu. Ancak Evan Blass tarafından yapılan paylaşımlar, şirketin 2018 ile birlikte bu markadan vazgeçeceğini gösteriyor. TCL tarafından üretilen yeni Alcatel cihazlarının ne zaman resmiyet kazanacağı henüz bilinmiyor.

Alcatel 5X

İLGİLİ HABERLER