Manşetler

Video: Alcatel 3 Kutusundan Çıkıyor

alcatel 3 kutu açılımı video

Alcatel 3 geçtiğimiz şubat ayında MWC 2018’de duyurulan giriş segment Android telefonlardan bir tanesi olmuştu. Her ne kadar giriş segmentinde bir ürün olsa da, tasarımı ve barındırdığı parmak izi okuyucu ve yüz tanıma gibi özelliklerle daha üst segment telefonlardan rol çaldığı bir gerçek.

Alcatel markalı bu Android telefon temmuz ayı sonunda 1199 TL’lik fiyat etiketiyle Türkiye’de satışa sunulmuştu. Fazla zaman geçmeden test merkezimize de ulaştı. Çok yakında detaylı bir incelemesini Teknoblog’da bulacaksınız. Ancak önce kutusunu açıyor ve içinde neler var, bakıyoruz.

Alcatel 3 plastikten yapılmış, buna rağmen çekici görünen bir cihaz. Özellikle arka yüzünün holografik düzeni güzelliği artırıyor. Bununla birlikte arka yüzeyin parmak izi ve kiri tutma konusunda hassas olduğunu belirtmeden geçmeyelim.

5.5 inç ekranlı bu telefon 720p çözünürlüğe sahip. 18:9 görüntü oranına sahip olduğu için daha fazla piksel satırı barındırıyor. Ekran parlaklığı ve keskinliği makul görünüyor. Dört çekirdekli giriş seviyesi işlemci, varlığını hissettiriyor. Ancak günlük işler için yeterli olacağı izlenimini veriyor.

Android 8 Oreo ile gelmesi önemli bir avantaj. Bunun üstünde de Joy başlatıcı adlı özelleştirilmiş kullanıcı arayüzünü görüyoruz. Öte yandan Turkcell’in birçok uygulaması da yüklü olarak sunuluyor.

Alcatel 3 oldukça basit ve gösterişsiz bir kutuda geliyor. Kutudan çıkan kulaklık ve USB kablonun da aynı çizgide olduğunu görüyoruz. Ancak 1199 TL’lik fiyat etiketine sahip giriş segmenti bir Android telefon için bunlar çok da önemli sayılmaz.

Daha fazlası için yukarıdaki Alcatel 3 kutu açılımı videosunu izlemenizi tavsiye ederiz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER