FırsatlarManşetler

Akıllı telefondan TV’ye tüm ihtiyaçlarınız için indirimler MediaMarkt’ta

mediamarkt 6-9 kasım kampanyası

MediaMarkt 6-9 Kasım Fırsatları Kampanyası mediamarkt.com.tr ve geniş MediaMarkt mağazalarında başladı. Kampanya kapsamında akıllı telefonlardan bilgisayarlara, beyaz eşyalardan televizyonlara tüm elektronik ihtiyaçlarınız için kaçırılmayacak fırsatlar MediaMarkt’ta sizi bekliyor.

Kampanyada öne çıkan fırsatlara baktığımızda, Huawei’nin Türkiye’de yeni satışa sunulan akıllı telefonu Huawei P Smart 2021 modelinin yer aldığını görüyoruz. 128 GB kapasiteli akıllı telefon 3299 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. Üstelik faizsiz, masrafsız 10 ay taksit fırsatı da müşterileri bekliyor. Huawei P Smart 2021 özellikleri arasında 6.67 inç, 1080p IPS LCD ekran, Kirin 710A işlemci, 4 GB RAM, 48 megapiksel kameranın da aralarında bulunduğu dört arka kamera, 8 megapiksel ön kamera ve 5000 mAh kapasiteli pil bulunuyor.

Bir akıllı telefon fırsatı da Samsung Galaxy A31’de. Samsung’un A sınıfında yakın zamanda sunduğu üyelerden bir tanesi olan Samsung Galaxy A31 modeli de 2999 TL’ye satılıyor. Üstelik faizsiz, masrafsız 6 ay taksit fırsatıyla bu akıllı telefonun sahibi olabilirsiniz. 6.4 inç, 1080p Super AMOLED ekran, MediaTek MT6768 işlemci, 4 GB RAM, 128 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası gibi özellikleri bu akıllı telefonda görüyoruz. 5000 mAh gibi yüksek kapasiteli bir pili ve 48 megapiksel kameranın da aralarında olduğu dört arka kamerası da mevcut.

Bir TV satın almayı düşünenler için MediaMarkt 6-9 Kasım Kampanyası kapsamında Samsung 139 ekran Uydu Alıcılı Smart 4K LED TV modeli 6599 TL’lik indirimli fiyatıyla sunuluyor. Üstelik mağazalarda MediaMarkt CLUB üyelerine 350 TL para kart da hediye ediliyor. Dahili uydu alıcısı, HDR desteği, Tizen tabanlı Smart TV sistemi bu 55 inç ekranlı Samsung TV modelinin başlıca özellikleri arasında bulunuyor.

Çamaşır makinesi satın almak için fırsat kollayanları Grundig A+++ 9kg Çamaşır Makinesi avantajlı fiyatıyla bekliyor. 2599 TL’lik fiyattan sunulan GRUNDIG GWM 9901 A+++ Enerji Sınıfı 9Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi 10 yıl motor garantisiyle birlikte sunuluyor. Önden yüklemeli, 9 kg yıkama kapasitesi ve 1000 devir gibi özellikleri görüyoruz.

Yukarıda saydığımız ürünler dışında akıllı telefonlardan kulaklıklara, kamera aksesuarlarından drone’lara, televizyonlardan kahve makinelerine, bilgisayarlardan aksesuarlara kadar birçok farklı ürün kategorisinde ve üründe dikkat çekici indirimler bekliyor. Bu indirimlerin detayları için mediamarkt.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca indirim fırsatları MediaMarkt’ın geniş mağazalarında da sizi bekliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER