FırsatlarManşetler

Akıllı telefon veya aksesuar satın almayı düşünenler için GittiGidiyor’da indirim fırsatı

Akıllı telefon veya aksesuar satın almayı düşünenler için GittiGidiyor'da indirim fırsatı
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

GittiGidiyor, akıllı telefon veya aksesuar satın almayı düşünenler için 12-14 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek bir kampanya düzenliyor. Yüzde 30’a varan indirimlerin sunulduğu bu kampanya kapsamında akıllı telefon veya aksesuar alışverişlerinizde, 1500 TL ve üzeri alışverişlerde yüzde 4 ek indirim sağlanıyor. 150 TL’ye kadar indirim imkanı sunulan kampanyada, GittiGidiyor Kazananlar Kulübü üyeleri 200 TL’ye kadar indirim elde etme imkanı yakalıyor.

Kampanyada bulunan ürünlere baktığımızda Apple’ın iPhone 11, iPhone XS Max, iPhone 8 Plus, iPhone XR gibi çok satılan ürünlerinin yer aldığını görüyoruz. Bunun yanı sıra Redmi Note 9 Pro, Redmi Note 9, Redmi Note 8 Pro, Samsung Galaxy A11, Oppo A12 gibi çok satılan ve ilgi gören Android telefon modellerinde de indirimlerin bulunduğu dikkatimizi çekiyor.

Akıllı saat satın almak isteyenler için Apple Watch Series 3, Series 4 ve Series 5 gibi, Apple’ın popüler akıllı saat modelleri de indirim kampanyası dahilinde bulunuyor. Bunun yanı sıra Samsung Galaxy Watch Active 2, Huawei Watch GT 2 gibi Android telefonlarla tercih edilen akıllı saatler de indirimde bulunuyor. Ayrıca Haylou Solar gibi ilgi gören uygun fiyatlı bir akıllı saatte indirimde olanlar arasında bulunuyor.

Kablosuz kulaklık satın almayı planlayanlar için de AirPods 2. nesil, AirPods Pro, Realme Buds Air, Bang & Olufsen Beoplay E8 gibi ilgi gören akıllı saat modelleri de indirimdeki ürünler arasında bulunuyor. Kampanya dahilindeki tüm ürünleri aşağıdaki düğmeye tıklatarak görebilirsiniz.

İNDİRİM KAMPANYASINDAKİ ÜRÜNLERİ GÖR

GittiGidiyor Kazananlar Kulübü nedir, nasıl üye olunur?

Kazananlar Kulübü GittiGidiyor’un belirli sıklıkta ve tutarda alışveriş yapan müşterilerine özel sunduğu bir ayrıcalıklar programıdır. GittiGidiyor Kazananlar Kulübü’nde olup olmadığınızı, üye girişi yaparak kontrol edebilirsiniz.

Son bir yıl içerisinde 3 ayrı siparişte (GittiGidiyor Kazananlar Kulübü’ne dahil olabilmek için geriye dönük olarak son bir yıl içerisinde en az 3 ayrı sepette sipariş vermeniz gerekmektedir.) toplam 500 TL ve üzeri siparişinizine onay vererek GittiGidiyor Kazananlar Kulübü’ne dahil olabilirsiniz.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

İLGİLİ HABERLER