FırsatlarManşetler

Akıllı telefon veya aksesuar almak isteyenler için bugüne özel indirim kampanyası

Akıllı telefon veya aksesuar almak isteyenler için bugüne özel indirim kampanyası

Eğer yeni bir akıllı telefon satın almayı düşünüyorsanız, GittiGidiyor’un 22 Temmuz tarihine özel olarak düzenlediği ve sadece bugün geçerli olacak cep telefonu ve aksesuar kampanyası uygun bir fırsat gibi görünüyor.

Bugün saat 23.59’a kadar GittiGidiyor’dan yapacağınız 1500 TL ve üzeri cep telefonu veya aksesuar alışverişlerinde anında yüzde 4 indirim kazanabilirsiniz. Kampanyadan kazanılabilecek maksimum indirim tutarının 150 TL olacağı belirtiliyor. Eğer GittiGidiyor Kazananlar Kulübü üyesiyseniz, o zaman 200 TL’ye kadar indirim elde etme imkanınız bulunuyor.

HEMEN TIKLAYIN: AKILLI TELEFON VE AKSESUAR KAMPANYASI (GİTTİGİDİYOR)

Kampanya kapsamında şu anda satışta olan ve ilgi gören birçok akıllı telefon modelinin bulunduğunu görüyoruz. iPhone 11‘in 128 GB kapasiteli versiyonunu, Apple Türkiye garantisiyle birlikte satın alabilirsiniz. Xiaomi’nin çok ilgi gören Redmi Note 9 Pro modelinin 64 GB ve 128 GB kapasiteli versiyonları da uygun fiyatlarıyla mağazada yer alıyor. Öte yandan Oppo Reno 3 128 GB kapasiteli modelini de indirimli olarak satın almanız mümkün. Samsung Galaxy S20 Plus gibi üst sınıf bir telefonu satın almak isteyenler için de GittiGidiyor indirim kampanyası işe yarayacaktır.

Akıllı saat satın almak isteyenler için de Apple Watch Series 5, Samsung Galaxy Watch Active 2, Honor Magic Watch 2 gibi yeni ve popüler akıllı saatler var. Ayrıca Xiaomi Mi Smart Band 4 gibi akıllı bileklikleri de görüyoruz.

Öte yandan AirPods Pro, AirPods 2, Samsung Galaxy Buds Plus gibi yeni kulaklık modellerini de GittiGidiyor kampanyası kapsamında satın alabilirsiniz.

GittiGidiyor Kazananlar Kulübü’ne nasıl üye olunur?

Kazananlar Kulübü GittiGidiyor’un belirli sıklıkta ve tutarda alışveriş yapan müşterilerine özel sunduğu bir ayrıcalıklar programıdır.

Son bir yıl içerisinde 3 ayrı siparişte (GittiGidiyor Kazananlar Kulübü’ne dahil olabilmek için geriye dönük olarak son bir yıl içerisinde en az 3 ayrı sepette sipariş vermeniz gerekmektedir.) toplam 500 TL ve üzeri siparişinizine onay vererek GittiGidiyor Kazananlar Kulübü’ne dahil olabilirsiniz. GittiGidiyor’da kullanıcı girişi yaparak Kazananlar Kulübü’ne üye olup olmadığınızı görebilirsiniz.

HEMEN TIKLAYIN: AKILLI TELEFON VE AKSESUAR KAMPANYASI (GİTTİGİDİYOR)

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER