FırsatlarManşetler

Akıllı telefon için taşınabilir şarj cihazı arayanlara dikkat çekici indirimler [Günün Fırsatı]

Akıllı telefon için taşınabilir şarj cihazı arayanlar için dikkat çekici indirimler [Günün Fırsatı]
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Taşınabilir şarj cihazı ya da daha sık kullanılan adıyla powerbank, günün büyük bir bölümünü dışarıda geçiren kullanıcıların vazgeçemediği aksesuarlar hâline geldi. Akıllı telefonunu sıklıkla kullananlar veya telefonunun pilinin normale göre daha hızlı şekilde boşaldığını düşünenler için taşınabilir şarj cihazları epey kullanışlı görünüyor. Eğer akıllı telefon için taşınabilir şarj cihazı arıyorsanız, şu sıralar sunulan çeşitli indirim fırsatlarını değerlendirmek isteyebilirsiniz.

S-Link Swapp IP-G16W, 16000 mAh kapasitesiyle telefonunuzu birkaç defa şarj etme fırsatını size sunacaktır. Bu ürünün en önemli özelliği ise kablosuz şarj desteği sunması. Böylelikle powerbank ile telefonunuzu kabloyla bağlama ihtiyacı duymadan şarj edebileceksiniz. S-Link Swapp’i çantanızın uygun bir gözüne konumlandırın, daha sonra telefonunuzu şarj etmek istediğinizde bu göze yerleştirin. Tabii ki, bu aksesuarı hakkıyla kullanmak için akıllı telefonunuzun kablosuz şarj desteğine sahip olması gerekiyor. Telefonunuz kablosuz şarj desteğine sahip olmasa da, kablolu şarj imkanı var. Üstünde bir adet microUSB portu ve iki adet USB-A portu var.

S-Link Swapp IP-G16W 16000 KABLOLU Kablosuz Powerbank Taşınabilir Şarj Cihazı Kablosuz Şarj
GittiGidiyor’dan satın alın

SATIN AL

Xiaomi 5000 mAh (Versiyon 2) Taşınabilir Şarj Cihazı ise ince ve hafif yapısı sayesinde cepte de rahatlıkla taşınabilecek bir powerbank cihazı niteliğini taşıyor. 5000 mAh kapasiteli pili sayesinde çoğu iPhone’u bir kez tam dolu biçimde şarj edebilirsiniz. Hatta iPhone 6 vb. cihazları ikinci kez de tam dolu şekilde şarj etmeniz mümkün olacaktır. Üstünde yer alan LED lambalar sayesinde taşınabilir şarj cihazının pilinin durumunu görebilirsiniz. microUSB portu ile powerbank şarj ediliyor. Güç çıkışı ise USB-A portu üzerinden sağlanıyor.

Xiaomi 5000 mAh (Versiyon 2) Taşınabilir Şarj Cihazı
GittiGidiyor’dan satın alın

SATIN AL

Concord 5000mAh Powerbank Metal Kasa Hafif ve Kullanışlı taşınabilir şarj aleti de tıpkı Xiaomi’nin taşınabilir şarj aleti gibi 5000 mAh kapasiteli pille geliyor. Tasarımı da o cihazınkine epey benziyor. Üstünde güç gösterge lambaları, microUSB ve USB-A portları bulunuyor. Ayrıca açıp kapatmayı sağlayan bir güç düğmesi de mevcut. İnce gövdesi sayesinde cepte de rahatlıkla taşınacaktır. Hafifliği de artılarından bir tanesi oluyor.

Concord 5000mAh Powerbank Metal Kasa Hafif ve Kullanışlı taşınabilir şarj aleti
GittiGidiyor’dan satın alın

SATIN AL

Xiaomi 20W Wireless Araç Şarj Cihazı Telefon Tutacağı (Qi Sertifikalı Tüm Cihazlar ile Uyumlu), otomobili için kablosuz şarj özellikli bir şarj cihazı arayanlar için uygun bir seçenek olabilir. Arkasında yer alan klipsi sayesinde klima ızgarasına rahatlıkla tutturabilirsiniz. Mandalları da farklı boyutlardaki telefonların şarj yatağına kolaylıkla yerleştirilmesini sağlayacaktır.

Xiaomi 20W Wireless Araç Şarj Cihazı Telefon Tutacağı (Qi Sertifikalı Tüm Cihazlar ile Uyumlu)
GittiGidiyor’dan satın alın

SATIN AL

PolyGold Powerbank Pro Quality Charge 2.1 Amper Led Ekranlı Fast Charge 10.000mAh- SİYAH Pg7064, alüminyumdan yapılmış siyah renkli gövdesiyle gayet şık görünüyor. 10000 mAh kapasiteli pili de akıllı telefonu bir gün içinde birden fazla kez şarj etmeye olanak sağlayacaktır. Üstünde yer alan dijital göstergesi pil seviyesini rahatlıkla görme imkanını sağlıyor, ayrıca şarj durumunu da gösteriyor. İki USB-A portu ile aynı anda iki cihazı şarj ediyor, microUSB portu üzerinden de cihaz şarj ediliyor.

PolyGold Powerbank Pro Quality Charge 2.1 Amper Led Ekranlı Fast Charge 10.000mAh- SİYAH Pg7064
GittiGidiyor’dan satın alın

SATIN AL

Xiaomi Zmi Aura 18W 20000 Mah QB821 Özel Dizayn Powerbank Taşınabilir Şarj Cihazı adlı ürünü de bu listeye almaya uygun gördük. GittiGidiyor’da “Yıldız Fırsat” olarak sunulan bu ürün 18W güç çıkışı sayesinde normale göre daha hızlı şarj etme imkanı sunuyor. 20000 mAh kapasiteli pili de birçok cihazın altından kalkmaya yardımcı olacaktır. İki adet USB-A portu var, bu sayede aynı anda iki cihazı şarj etmek mümkün oluyor. Üstünde microUSB ve USB-C portları da bulunuyor. 350-400 gr. arasındaki ağırlığıyla pek hafif sayılmaz, ancak çantalarda bu kadar ağırlık için yer olacaktır.

Xiaomi Zmi Aura 18W 20000 Mah QB821 Özel Dizayn Powerbank Taşınabilir Şarj Cihazı
GittiGidiyor’dan satın alın

SATIN AL

Anker PowerCore Select 20000 mAh Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı – PowerIQ 2.0 18W Çift Çıkışlı Powerbank – Siyah – A1363, yüksek kapasitesi ve 18W şarj çıkışıyla kullanışlı bir ürün. Çantaların yan ceplerinde rahatlıkla taşıyabileceğiniz bu ürünün üstünde iki adet USB-A portun var. Böylelikle aynı anda iki cihazı şarj etmeniz mümkün oluyor.

Anker PowerCore Select 20000 mAh Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı – PowerIQ 2.0 18W Çift Çıkışlı Powerbank – Siyah – A1363
Hepsiburada’dan satın alın

SATIN AL

Spigen Essential 10000 mAh 2 Portlu 24W (2x 5V 2.4A) iP (Intelligent Power Technology) Taşınabilir Şarj Cihazı Powerbank F711D – 000BP24947, 209 gram ağırlığında ve piyasadaki her akıllı telefon için uygun şarj ortamı sağlıyor. İş, seyahat ve hatta evde kullanım için ideal görünüyor. Her çantada veya sırt çantasında fark edilmeden kalacak kadar küçük. Kart benzeri tasarımı da en iyi kapasitede ölçü oranını garanti ediyor. USB üzerinden şarj olabilen tüm cihazlar ile uyumludur.

Spigen Essential 10000 mAh 2 Portlu 24W (2x 5V 2.4A) iP (Intelligent Power Technology) Taşınabilir Şarj Cihazı Powerbank F711D – 000BP24947
Hepsiburada’dan satın alın

SATIN AL

Samsung 10000 mAh Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı – 15W Çift Çıkış ? Micro USB – EB-P1100BSEGWW, özellikle Samsung telefonları olanlar için uygun bir ürün olabilir. 15W çıkışıyla normale göre daha hızlı şarj imkanı sağlıyor. İki adet USB-A çıkışıyla aynı anda iki cihazı şarj edebiliyor. Kendi şarjını ise micro USB portu üzerinden sağlıyor.

Samsung 10000 mAh Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı – 15W Çift Çıkış ? Micro USB – EB-P1100BSEGWW
Hepsiburada’dan satın alın

SATIN AL

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Ürünler satıştan kaldırılabilir veya fiyatlarında değişiklikler olabilir. Teknoblog bunlardan sorumlu tutulamaz.

İLGİLİ HABERLER