Teknoloji

7 yaşındaki çocuk AirPods yuttu

apple airpods
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

AirPods, Apple’ın son zamanlarda en çok ilgi gören ürünleri arasında yer alıyor. Kablosuz kulaklık, pek çok kişi için en iyi hediyeler içinde bulunuyor. Ancak popüler kablosuz kulaklığın boyutları, küçük çocuklar için bir tehlike de arz ediyor.

Bu tehlikenin gerçekliği, ABD’nin Georgia eyaletinde yaşanan bir olayla anlaşıldı. 7 yaşındaki küçük bir erkek çocuğu, kendisine hediye olarak verilen AirPods’un bir tekini yanlışlıkla yuttu. Bu kazanın ardından çocuk ve annesi soluğu acil serviste aldı.

7 yaşındaki çocuğun annesi Kiara Stroud, oğlunun AirPods yutmasının aklına bile gelmeyeceğini belirtti. Başına gelenlerden ders almışa benzeyen Stroud, AirPods’un bu kadar küçük bir çocuk için uygun bir hediye olmadığını dile getirdi. Stroud, çocuğunun AirPods’unun uzun tarafını ağzında tutarak oynadığını ifade etti.

https://twitter.com/TyishaWSB/status/1212064669415948288

AirPods çocuğun vücudundan doğal yollarla çıkacak

Küçük çocuğun AirPods’u yutması, Atlanta Egelston Çocuk Hastanesi’nde görev yapan doktorları da şaşırttı. Röntgen sonucunda çocuğun kulaklığı yuttuğu anlaşılırken, AirPods’un küçük çocuğun boğazına takılmadan mideye kadar inmesi şaşkınlık yarattı. Doktorlar AirPods’un çocuğun vücudundan doğal yollarla çıkacağını ve bunun için endişe edilmesine gerek olmadığını belirtti.

AirPods’unu yutan küçük çocuk da yaşananlardan doğal olarak etkilenmiş. Annesinin verdiği bilgiye göre, küçük çocuk vücudundaki AirPods’un aniden müzik çalmaya başlayacağından endişe ettiği için telefonuna yaklaşmak istemiyor. Bütün bu yaşananlar, Apple’ın AirPods’unun küçük çocuklara çok uygun bir ürün olmadığını gözler önüne seriyor.

İLGİLİ HABERLER