Teknoloji

AirPods ve AirPods Pro kasalarına emoji işleme imkanı

airpods pro

Apple kablosuz kulaklıkları AirPods için web sitesi üzerinden kişiselleştirilmiş işleme seçeneğini sunmaya başladı. ABD’deki web sitesinde gördüğümüz bu imkan henüz Apple Türkiye web sitesindeki AirPods sayfası üzerinde sunulmuyor.

Şirket AirPods veya AirPods Pro satın alan müşterilerine cihazlarının kasalarına emoji simgelerini işlemelerine izin veriyor. Aslında müşterilere uzun zamandır AirPods işlemeleri seçeneği sunuluyordu, ancak şimdiye kadar sadece metin eklemeye izin veriliyordu. Yeni seçenekle birlikte sevdikleri emoji karakterlerini ki, bu bir kurukafa, gülen yüz, hayalet ve hatta kaka simgesi olabilir, eklemeye imkan tanıyor.

Apple birçok emoji simgesi seçeneği sunsa da, istenilen her karakter işlenemiyor. Seçilen emoji sembolleri daha önce var olan metin simgesine göre daha büyük boyutta işleniyor. Aslına bakarsanız, emoji işleme imkanının gelmesiyle birlikte metin işlemenin büyüklüğü de artırılmış.

Emoji işleme imkanı AirPods ve AirPods Pro olmak üzere tüm kablosuz kulaklık modelleri için sunuluyor. Sipariş sırasında kulaklıkların şarj kutusuna işlenecek şekilde siparişi verilebiliyor. Ne var ki, müşteri hem yazı hem de emoji işlemesinin ikisini birden yapamıyor, sadece bir tanesini seçmesi gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER