Manşetler

AirPods Pro Türkiye’de satışa sunuldu

airpods pro

AirPods Pro, geçtiğimiz ayın son günlerinde gözler önüne çıkmış ve yurt dışında belli ülkelerde satışa sunulmuştu. Apple’ın yeni kablosuz kulaklığı bugün itibarıyla şirketin Türkiye’deki internet sitesinde de satılmaya başladı.

AirPods Pro’yu Apple’ın internet sitesi üzerinden almayı tercih edenlerin teslimat konusunda biraz sabırlı olması gerekiyor. Hâlihazırda Apple’ın internet sitesinde AirPods Pro’nun teslimat süresi 2-3 hafta olarak gösteriliyor. İlk etapta bir gün olarak gösterilen teslimat süresinin 2-3 haftaya çıkması, Apple’ın yeni kablosuz kulaklığının hatırı sayılır bir ilgiyle karşılandığını gösteriyor.

Aktif Gürültü Engelleme, Apple’ın AirPods Pro’da ön plana çıkardığı özellikler arasında başı çekiyor. Çevresel sesleri engelleyen kulaklık, kullanıcıların tamamen dinledikleri şeye odaklanmalarına yardımcı oluyor. Bunun için kulaklığa iç ve dış kısım olmak üzere iki mikrofon yerleştiren Apple, Aktif Gürültü Engelleme özelliğinin kulağın şekline sürekli adapte olabildiğinin de altını çiziyor.

AirPods Pro’yu uygun ödeme koşullarıyla Hepsiburada.com’dan satın alın!

AirPods Pro için ne kadar ödemek gerekiyor?

AirPods Pro’da şeffaflık modu olarak adlandırılan bir özellik de bulunuyor. Kullanıcılar bu özellik sayesinde AirPods Pro’yu taktıklarında etraflarında olanı da duyabiliyor. Kulaklıklarda yer alan kuvvet sensörü de çalan müziği kontrol etme ya da şeffaflık modunu etkinleştirme gibi işler için kullanılıyor.

AirPods Pro’nun fiyat etiketinde 1899 TL yazıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER