FırsatlarManşetler

AirPods Pro satın almayı düşünenler için Amazon.com.tr’de indirim var

Apple AirPods Pro İncelemesi kablosuz kulaklık 2 ios 15
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın bugünkü iPhone 13 etkinliğinde üçüncü nesil AirPods modelini tanıtması da beklentiler arasında yer alıyor. Bununla birlikte aktif gürültü engelleme ve bunun gibi daha üst seviye özelliklere sahip olan AirPods Pro, bir süre daha en güncel ürün olmayı sürdürecek. Tavsiye edilen satış fiyatı 2499 TL olan bu tam kablosuz kulaklık, bir süredir Amazon.com.tr’de 1800-1850 TL arasında fiyatlarla satılıyor.

Daha önce detaylı incelemesini yayınladığımız AirPods Pro, tatmin edici ses çıkış seviyesi, baskın hâle gelmeden yeterli hissi veren baslar ve aşırıya kaçmayan tizler sunuyor. Her kulağa uygun olacak biçimde farklı silikon uçlar kutuda yer alıyor. Uzun süreli kullanımda fazla rahatsızlık yaratmıyor.

Eğer Apple’ın iPhone, iPad, Apple Watch veya Mac gibi ürünlerini kullanıyorsanız, AirPods Pro ile hızlı eşleştirme ve bağlantı avantajlarından da yararlanabilirsiniz. Üstelik aynı iCloud hesabı altındaki Apple aygıtlarıyla hızlı geçiş imkanı da mevcut. “Hey Siri” diyerek Siri’ye hızlı erişim, Siri’nin gelen mesajları okuması gibi avantajlar da var.

Lightning-USB-C kablosuyla birlikte gelen bu kulaklık, aynı zamanda kablosuz şarj destekli bir kutuyla geliyor. Bu da pratiklik sağlıyor.

Bugünlerde bir AirPods Pro satın almayı düşünenlerin mutlaka gözden geçirmesi gereken bir fırsat. Detayları aşağıdaki SATIN AL düğmesinde bulabilirsiniz.

AirPods Pro
Amazon.com.tr’den satın alın

SATIN AL

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

İLGİLİ HABERLER