Manşetler

AirPods Pro kutu açılımı videoları internete düşmeye başladı

airpods pro kutu açılımı

Apple dün akşam saatlerinde yeni kablosuz kulaklığı AirPods Pro’nun duyurusunu gerçekleştirdi. Yurt dışında ön siparişe sunulan ürünün çarşamba gününden itibaren de piyasaya çıkacağı belirtildi.

1899 TL’lik Türkiye satış fiyatına sahip olan AirPods Pro’nun ülkemizde ne zaman siparişe açılacağı ve piyasaya çıkacağı şu an için bilinmiyor. Bu arada Apple, yurt dışında basın mensuplarına ve YouTube yapımcılarına kablosuz kulaklığını deneyimleme fırsatı sunmaya başladı. İlk AirPods Pro kutu açılımı, kutu içeriği ve deneyim videoları YouTube’da görüldü.

Aşağıda YouTube’un en popüler teknoloji odaklı kanallarından olan SuperSaf, iJustine ve MKBHD tarafından hazırlanmış AirPods Pro kutu açılımı videoları bulunuyor. Yeni videolar geldikçe de bu habere ekleyeceğiz.

SuperSaf

iJustine

MKBHD

İlk videolara göre AirPods Pro’nun ses kalitesi ve performansı tahmin edilenin üzerinde. Yorumlar genel olarak olumlu. AirPods Pro’yu deneyimleme fırsatı bulduğumuzda, biz de kendi testimizi yapacağız ve izlenimlerimizi aktarma fırsatı bulacağız.

İLGİLİ HABERLER